בארץ

משפחות החטופים בדרישה מאייל זמיר: "הימנע מפעולה שתביא לרצח יקירנו"

אסיפת משפחות החטופים פנתה הבוקר במכתב לרמטכ"ל אייל זמיר בדרישה לפגישה דחופה, זאת לנוכח הכוונה להוציא לפועל את מבצע מרכבות גדעון ב' וכיבוש העיר עזה: "מדבריך עולה כי מבצע זה לא יביא להכרעת חמאס, דורשים מפעולה שתביא לרצח ילדנו"
דסק חדשות | 
הרמטכ"ל אייל זמיר (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
אסיפת המשפחות של מטה המשפחות להחזרת החטופים פנתה הבוקר לרמטכ׳׳ל זמיר בדרישה לפגישה דחופה עם משפחות החטופים, מתוך חרדה אמיתית לגורל יקיריהן לנוכח הכוונה להוציא אל הפועל את מבצע מרכבות גדעון ב׳.
 
במכתב כתבו המשפחות: ״החטופים שנמצאים בעיר עזה הפכו, לפי מקורות המודיעין שלכם, למגן אנושי חי מפני כניסת צה"ל לעיר עזה וההפצצות הצפויות. החטופים החללים נמצאים בסכנת היעלמות ואובדן שרידיהם לנצח. תחילתו של מבצע מרכבות גדעון ב׳ מעצימה פי כמה את החשש הזה, הקיים ממילא ומדיר שינה מעינינו, ומסכנת שלא לצורך חיילות וחיילים בסדיר ובמילואים."
 
עוד הוסיפו: "מדבריך עולה באופן ברור כי מבצע מרכבות גדעון ב' לא יביא להכנעת חמאס ויוביל למלחמה בלתי נגמרת  ברצועה ואובדן כל הישג צבאי שהושג במחיר יקר מאוד. ביקשנו פעם אחר פעם להיפגש איתך. איננו יכולים להמתין עוד. אנחנו דורשים פגישה מידית.  אנחנו דורשים הימנעות מפעולה מיותרת שתביא בהגדרה להריגתם והירצחם של יקירנו".
"אנו דורשים כי גורל יקירנו לא יהא הפקר! צה״ל חייב להציג לציבור ולמשפחות מדיניות ברורה: לא עוד חטופים חיים שנרצחים בשבי כתוצאה מלחץ צבאי, ולא עוד חללים שנעלמים תחת הריסות ואיבוד הסיכוי לאתרם ולהשיבם לקבורה ראויה. יש לשים סוף להפקרות הפוליטית שנעשית על גב הציבור וצה"ל. הגנה על החטופים היא לא רק חובה מוסרית בסיסית, אלא אינטרס לאומי וביטחוני עליון. אנו מצפים לפגישה מידית״.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה