בארץ
תנובה במהלך דרמטי: מצטרפת לשביתה ביום ראשון
חברת תנובה הודיעה כי תאפשר לעובדים שירצו להפגין, להיעדר מהעבודה ללא ניכוי יום חופשי, בכך תצטרף החברה לשורה של חברות ואוניברסיטאות במגזר הפרטי שהודיעו כי יאפשרו לעובדים להיעדר מהעבודה ולצאת להפגין
תנובה מצטרפת ליום ההשבתה של משפחות החטופים: ביום ראשון, 17 באוגוסט, עובדי מטה תנובה יוכלו לבחור אם לעבוד או לקחת חלק ביום השביתה הארצי, ללא ניכוי יום חופש. הפעילות באתרים החיוניים של החברה תימשך כרגיל במטרה לשמור על הרציפות העסקית. מתנובה נמסר: "אנו מייחלים לשובם של כל החטופים הבייתה במהרה." יש לציין כי יו"ר תנובה חיים גבריאלי הוא יו"ר המגזר הפרטי.
עוד ב-
כזכור, מטה משפחות החטופים הודיע ביום ראשון האחרון כי יפגין ביום ראשון ה-17.8.25 כנגד הממשלה לכבוש את רצועת עזה, דבר אשר יסכן את 50 החטופים שעדיין נמצאים בשבי חמאס. מספר חברות במשק הפרטי כבר הודיעו כי ישבתו ויאפשרו לעובדים שירצו לצאת ולהפגין. ביניהם נמצאים מייקרוסופט, פאפאיה גלובל, מטא וויקס.
כמו כן גם אוניברסיטאות הודיעו כי ישביתו את המערכות: אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת ת"א, אוניברסיטת בן גוריון, אוניברסיטת רייכמן, הטכניון, האוניברסיטה הפתוחה. גם מועצות אזוריות כמו: מועצה אזורית רמת נגב, עיריית חיפה, עיריית תל אביב, עיריית נשר, מועצה מקומית קריית טבעון, מועצה אזורית עמק יזרעאל ומועצה אזורית גליל עליון הודיעו כי יאפשרו לעובדים לשבות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.כל הכבוד - עובר לקנות רק תנובה (ל"ת)אופיר 08/2025/15הגב לתגובה זו0 1סגור
-
3.לא נוראמולי 08/2025/14הגב לתגובה זו0 0בין כה וכה אין חלב ומוצריו על המדפים.ישבתו או לא ישבתו,זה היינו הך....סגור
-
2.בושהההההההארז 08/2025/14הגב לתגובה זו0 0לא לקנות יותר כלום מחברה שמזלזלת בלוחמים ובמפונים שעדיין לא חזרו לבתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!סגור
-
1.לא קונים יותר "תנובה"א.ק 08/2025/14הגב לתגובה זו3 0פשוט לא קונים יותר "תנובה"סגור



