חדשות
מונתה מנכ"לית חדשה לחברת Jobit
ברקת שמאי הקימה וניהלה עד לאחרונה את מחלקת הגיוס המשפטי של ג'וביט. מדובר בחברה המעניקה שירותי גיוס והשמה, עם התמחות בסיוע לבני דור ה-Y וה-Z
עו"ד ברקת שמאי, שהקימה וניהלה עד לאחרונה את מחלקת הגיוס המשפטי של ג'וביט - "Jobit law", היא המנכ"לית החדשה של חברת ג'וביט מקבוצת טלכלל (Teleclal). מדובר בחברה המעניקה שירותי גיוס והשמה, עם התמחות בסיוע לבני דור ה-Y וה-Z.
ג'וביט משרתת לקוחות במגוון תחומים, לרבות: גיוסי מטה הכוללים בין היתר אנשי כספים והנהלת חשבונות, עורכי דין, אנשי מכירות ופיתוח עסקי, אנשי שיווק, אנליסטים, אדמיניסטרציה בכירה ועוד. החברה פיתחה מערכת טכנולוגית לאבחון אישי המסייעת לבני הדור הצעיר למצוא את העבודה הנכונה, ולתכנן את מסלול הקריירה, בסיוע של יועצי גיוס מיומנים. כמו כן, עוסקת ג'וביט גם בגיוסי בכירים לתפקידים ניהוליים, ולתפקידים בעלי מורכבות יוצאת דופן המצריכה עבודת הד-האנטרינג.
שמאי היא בוגרת תואר ראשון במשפטים מהאוניברסיטה העברית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כל הכבוד!הרצל פוקס 03/2020/11הגב לתגובה זו0 0תותחית, כל הכבוד!סגור


