בעולם

אימה בברלין: לביאה תועדה משוטטת ברחבי העיר

תושבים בברלין דיווחו על לביאה שנצפתה מסתובבת באזור ורודפת אחר חזיר בר. מאז עלה ברשתות החברתיות סרטון המתעד את חיית הבר משוטטת באזור מיוער בתוך העיר. ציידים, וטרינרים ושוטרים ממשיכים לסרוק את השטח וביקשו מהתושבים להישאר בבתיהם ולבדוק שחיות המחמד שלהם בטוחות
מערכת ice | 
לביאה (צילום לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים)

תושבים בברלין דיווחו אתמול בבוקר על לביאה שנצפתה משוטטת באזור דרום מערב העיר ורודפת אחרי חזיר בר, לא ברור מעין החיה הטורפת הגיעה אך כבר הופץ ברשתות החברתיות סרטון המתעד את חיית הבר משוטטת באזור מיוער בתחום העיר וגורמת לבהלה כאשר המשטרה הודיעה לתושבים להישאר בבתים ולבדוק שחיות המחמד שלהם בטוחות, בינתיים ממשיכים שוטרים, ציידים ווטרינרים לסרוק את השטח.
 


דניאל קיפ מדוברות המשטרה מסר לתחנת הרדיו RBB: "שני גברים צילמו את בעל החיים בטלפון החכם שלהם, שני שוטרים מנוסים העריכו שזו ככל הנראה לביאה, גם משטרת מדינת ברנדנבורג שם ממוקמת ברלין הגיבה לפרסום: "חיית הבר עדיין לא נמצאה, אנחנו עדיין מבקשים מכולם להישאר בבתים ואם אתם רואים את בעל החיים תתקשרו מיד למוקד החירום".
 

למרות ההערכות המשטרה עדיין לא ברור באיזה בעל חיים באמת מדובר, אם באמת בלביאה או שמדובר בחתול בר או שונאר, שאלה נוספת שנותרה פתוחה היא מאיפה חיית הבר הגיעה משום שעד כה לא דווח על גן חיות או קרקס ממנו נעלמו בעלי חיים, להערכת המשטרה חיית הבר ישנה באחד היערות באזור.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה