אוכל

השף המפורסם נפרד מהמסעדה שהקים לאחר 14 שנים: זו הסיבה

שף אבי לוי הודיע לקהל העוקבים שלו באינסטגרם כי הוא החליט להסיר את שמו ממסעדת "המוציא", אותה הוא הקים בירושלים. לצד תמונות מהמסעדה, כתב השף הישראלי: "זה לא הסוף, זו רק ההתחלה"
דסק קולינריה | 
מסעדה-אילוסטרציה (צילום unsplash)
שף אבי לוי, שהתפרסם בתוכנית הטלוויזיה "מאסטר שף" והקים לפני 14 שנים את מסעדת "המוציא", נפרד מהעסק שהקים בירושלים. בפוסט שפרסם בחשבון האינסטגרם שלו, הוא העלה סדרת תמונות מהמסעדה המפורסמת וכתב על הקשיים שבלהיות עצמאי בישראל ואף הצהיר כי הוא יוצא לדרך חדשה. 
"להחזיק מסעדה בישראל זה דבר לא פשוט. התמודדתי עם מלחמות ומצבים ביטחוניים קשים, קורונה ועוד מלא דברים שגורמים לספינה הזו לסערות אבל לא התייאשתי והמשכתי בדרכי עם המון אמונה. אחרי 6 שנים במיקום הראשון, עברתי למקום גדול בהרבה, ממש בכניסה לשוק ו'המוציא' הפכה למוסד ירושלמי מוכר שמושך אליו ולירושלים אלפים של אנשים מדי שנה", סיפר השף הישראלי. 
לדבריו, לאחר שנים רבות, בהן שימש כבעל המסעדה, החליט אבי לוי לקבל החלטה משמעותית: "אחרי שנים כה רבות שאני מסעדן, שף ומנהל, החלטתי להכניס זכיין למסעדה ולקחת צעד אחורה בתקווה שהדברים יעשו בדרך שלי, אבל יש משפט חזק מאד שאני כל כך מאמין בו: 'אתה מתכנן תכניות ואלוהים למעלה יושב וצוחק'. זה לא עבד! ובימים האחרונים החלטתי להוריד את השם מהמקום ולחכות לרגע המתאים לקחת את המוציא שלי למקום אחר , האם זה סוף? לא יודע, הזמן יעשה את שלו. יש לי המון תוכניות בראש אבל נתפלל שרק רצונו של אלוהים יעשה והכל לפי הנחייתו".
 
בנוסף, סיפר השף אבי לוי כי הוא הסיר את שמו ממסעדת "המוציא" שהקים בירושלים. "זה רגע לא פשוט אבל יש לי אנחת רווחה כי אני יודע שבחודשים האחרונים 'המוציא' הייתה בידיים אחרות וזה לא אותו הדבר. אני אוהב אתכם, כמובן שזה לא סוף אלא רק התחלה חדשה". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה