אוכל
ארוחה עסקית של חיים כהן ב-36 שקלים - כולל משקה
איפה תוכלו לקבל עיקרית, תוספות, סלטים ופחית משקה לבחירה ב-36 שקלים – ועוד מהקייטרינג של שף חיים כהן? כתב חדשות 12, יאיר שרקי, חושף את הסוד הקולינרי וגם את מי שמשלם עליו: "זו עסקית הצהריים המשתלמת בישראל. באחריות"
כתב חדשות 12 ומגיש "אברי ושרקי", העיתונאי יאיר שרקי, חשף ברשתות החברתיות את החשבון שקיבל במזנון הכנסת על ארוחה שכללה מנה עסקית מסובסדת ומשקה מוגז: סה"כ 37 שקלים.
הכתב, ששיתף תיעוד מהארוחה שכללה מה שנראה כמו לחמנייה עם המבורגר וצ'יפס לצד פחית קולה זירו, כתב: "יש מצב שזו עסקית הצהריים המשתלמת בישראל".
למי שתהה אגב לגבי איכות המזון, יש לציין כי השף חיים כהן, באמצעות חברת הקייטרינג "טעם וצבע", מפעיל את מזנון הכנסת מאז שזכה במכרז באפריל 2023.
למי שתהה אגב לגבי איכות המזון, יש לציין כי השף חיים כהן, באמצעות חברת הקייטרינג "טעם וצבע", מפעיל את מזנון הכנסת מאז שזכה במכרז באפריל 2023.
שרקי, שפרסם טור בנושא במוסף לשבת של ידיעות אחרונות, היה שם יותר נחרץ והוסיף ביקורת על נבחרי הציבור המנותקים מהעם: "ארוחת הצהריים שמוגשת במזנון הכנסת היא העסקית המשתלמת בישראל. באחריות. הרבה אגדות וגם ביקרות קולינריות כבר נכתבו על התפריט של נבחרי הציבור, אבל תג במחיר הפתיע גם אותי".
העיתונאי, ששיתף כי הוא אוכל במקום באופן קבוע ולא ממש שם לב למחיר המנה עד כה, הוסיף כי בשל תקלה טכנית קיבל לאחרונה פנייה מאנשי המזנון שהתקשרו לגבות ממנו תשלום והפתיעו אותו בעד כמה שהארוחה שלו זולה.

מתוך חשבון האינסטגרם של יאיר שרקי yairsherki@
"לראשונה שמתי לב מה בעצם המחיר המדויק לארוחת צהריים מלאה עם עיקרית, תוספות, סלטים ופחית שתייה" כתב שרקי על החבילה שעלתה לו 36 שקלים ועשויה אף לרדת מתחת לרף 30 השקלים ללא פחית השתייה.
עוד ב-
"זו דוגמה ליקום המקביל שבו מתנהלת הפוליטיקה שלנו. הח"כים, עוזריהם ואורחיהם וגם העיתונאים, נהנים מסבסוד של כשני שלישים מעלות הארוחה על חשבון משלם המסים באופן שלא מתכתב עם שום מחיר בעולם האמיתי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אוכלת צהריים משביעה ב 39 ש"חמור 10/2025/21הגב לתגובה זו0 0כרע עוף בגריל, סלט קינואה ותפוחי אדמה אפויים.סגור



