אוכל

הלם במסעדה הטובה ביותר בישראל: השפים עוזבים אחרי פחות משנה

דרמה במסעדת ג'ורג' וג'ון: פחות משנה מאז נכנסו לנעליו של השף תומר טל, השפים טל סוחמי ואלעד דגן עוזבים את המסעדה המצליחה
דסק קולינריה | 
שפים במסעדה-אילוסטרציה (צילום freepik, shutterstock)
המסעדה הטובה ביותר בישראל, מסעדת ג'ורג' וג'ון שממוקמת במלון דריסקו בתל אביב, חווה טלטלה נוספת. פחות משנה אחרי שהשף תומר טל עזב את המסעדה, היום (רביעי) נודע על דרמה נוספת במטבח.
השפים החדשים של המסעדה, טל סוחמי ואלעד דגן, שרק לפני פחות משנה נכנסו לתפקיד, החליטו לעזוב אותה במפתיע והם מסיימים כעת את דרכם, כך על פי דיווח ב-N12. לא ברור עדיין מה הסיבה לעזיבתם של השניים, אך מעניין מאוד יהיה לראות מי ייכנס לנעליים שלהם.
כאמור, השניים החליפו את תומר טל במסעדה, אחרי שהאחרון הוביל אותה במשך 6 שנים להישגים אדירים וביסס אותה כאחת מהמסעדות הטובות ביותר במזרח התיכון. למעשה, תחת שרביטו של טל  זכתה המסעדה בפרס "המסעדה הטובה בישראל" בשנת 2023 מטעם רשימת 50 Best.
בנוסף על כך, ג'ורג' וג'ון זכתה בפרס המסעדה המצטיינת לשנת 2024 מטעם פרסי המטבח הישראלי. המסעדה דורגה גם במקום השישי ברשימת 50 המסעדות הטובות ביותר במזרח התיכון ובצפון אפריקה של סן פלגרינו בשנת 2023, וירדה למקום ה-20 בשנת 2024. השנה אגב, בעקבות המלחמה, מסעדות ישראליות לא השתתפו בתחרות היוקרתית.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה