השוק
אמזון עקפה את הציפיות: המניה עלתה ב-10%
אמזון מסכמת את הרבעון השלישי של 2025 עם עלייה חדה של 10% במניית החברה, בנוסף רשמה הכנסות של יותר מ-33 מיליארד דולר, זאת על אף שתחזיות האנליסטים הימרו על 32 מיליארד דולר בלבד
אמזון מסכמת את הרבעון השלישי עם עלייה של יותר מ-10% במנייה החברה. שינוי זה קרה מיד לאחר שנודע על הירידה במנייה של מיקרוסופט. בנוסף רשמה החברה הכנסות של יותר מ-33 מיליארד דולר, כאשר התחזית ציפתה להכנסות של 32 מיליארד דולר. למרות זאת מניית אמזון עדיין מפגרת אחרי מניות מיקרוסופט וגוגל שקפצו בשנה אחרונה ב-24% ו-49% בהתאמה.
כזכור, היום עוד לפני פרסום הדו"חות האנליסטים חזו רווח של 1.56 דולר למניה על הכנסות של כ-177.7 מיליארד דולר - עלייה של כ-12% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. ביצועי המניה השנה היו תנודתיים במיוחד השנה. המניה עלתה רק כ-5% מתחילת 2025, נתון המציב אותה במקום האחרון מבין "7 המופלאות" ומאחורי מדדי הנאסד"ק וה-S&P 500 שרשמו עליות של 24% ו-17% בהתאמה.
עוד ב-
יחידת הענן AWS תעמוד במוקד תשומת הלב של המשקיעים, עם תחזית להכנסות של כ-32.3 מיליארד דולר, עלייה של כ-18% לעומת אשתקד. למרות שיחידה זו תורמת פחות מ-20% מסך ההכנסות, היא מהווה חלק משמעותי מהרווח של אמזון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



