השוק

ויקטורי ואייל רביד עם עלייה בהכנסות ברבעון. מה קרה לרווח?

ויקטורי מדווחת על הכנסות של 661 מיליון שקל ברבעון בזכות פתיחה של 2 חנויות חדשות, אך מציגה קיטון ברווח עקב עלייה בהוצאות המכירה ושיווק
רוי שיינמן |  1
אייל רביד מנכ (צילום באדיבות המצולם, ויקיפדיה/ ניר ודל)
חברת הקמעונאות ויקטורי מדווחת על תוצאותיה לרבעון השני של השנה, בו ההכנסות  הסתכמו בכ-661 מיליון שקל, בהשוואה ל-644.8 מיליון שקל ברבעון המקביל, עלייה של 2.5%. עם זאת, החברה רשמה ירידה של כ-3.5% ברווח התפעולי שהסתכם ב-21.5 מיליון שקל לעומת 23.2 מיליון שקל ברבעון המקביל.
בשורה התחתונה, רשמה ויקטורי ירידה של כ-1.5% ברווח הנקי שהסתכם ב-9.5 מיליון שקל לעומת 9.6 מיליון שקל ברבעון המקביל. הוצאות מכירה ושיווק ברבעון השני הסתכמו בכ-127 מיליון שקל, לעומת כ-119 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד.
החברה ציינה כי הגידול במכירות נובע בעיקר מפתיחת 2 חנויות חדשות, לעומת סגירת חנות אחת במהלך התקופה. לגבי הרווח החברה ציינה כי עיקר הקיטון נובע מגידול בהוצאות מכירה ושיווק והוצאות הנהלה וכלליות.
הפדיון בחנויות זהות במהלך הרבעון גדל בכ-0.4% בהשוואה לפדיון בחנויות זהות במהלך הרבעון המקביל אשתקד. הפדיון למ"ר במהלך הרבעון השני של שנת 2025 עמד על כ-9.1 אלף שקל , לעומת פדיון של כ-9 אלף שקל למ"ר ברבעון המקביל אשתקד.
בהתייחסות לימי מלחמת "עם כלביא" במהלך חודש יוני, החברה ציינה כי המכירות שלה בתקופת המלחמה עלו. 
מניית ויקטורי נסחרת לפי שווי של 714 מיליון שקל אחרי ירידה של 7% השנה ועלייה של 20.5% בשנה האחרונה.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    ויקטורי (ל"ת)
    סיגל 08/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור