השוק
חברת הנדל"ן הישראלית חוגגת הישג: ה-NOI הסתכם בכ-26 מיליון שקל
חברת מישורים מדווחת על עלייה של כ-13.4% ב-NOI אשר הסתכם בכ-26.3 מיליון שקלים. ההון העצמי המיוחס לבעלי המניות עמד על כ-663 מיליון שקלים. תיק הנכסים מניבים בישראל ובארה"ב עומד על שווי כולל של כ-1.4 מיליארד שקלים
חברת הנדל"ן הישראלית מציגה צמיחה של כ-13.4% ב-NOI. חברת מישורים, הנסחרת בבורסה לני"ע בתל אביב ונשלטת על ידי איש העסקים הקנדי אלכס שניידר, מפרסמת היום (חמישי) את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון לשנת 2025.
על פי תוצאות הדו"ח, ה-NOI (סולו מורחב) עלה בכ-13.4% לכ-26.3 מיליון שקלים, לעומת כ-23.2 מיליון שקלים בשנה שעברה. ה-NOI מנכסים זהים בארה"ב עלה בכ-27.3% לכ-18.2 מיליון שקלים, לעומת כ-14.3 מיליון שקלים ברבעון הראשון בשנת 2024.
עיקר הגידול נובע מאכלוס נכסים והחלפת שוכרים. ה-NOI מנכסים זהים בישראל רשם גידול קל לכ-7.66 מיליון שקלים לעומת כ-7.62 מיליון שקלים ברבעון הראשון בשנת 2024. מלבד זאת, החברה הישראלית מדווחת כי ה-FFO (סולו מורחב) עלה ברבעון הראשון של 2025 בכ-8% והסתכם בכ-12 מיליון שקלים, לעומת כ-11.2 מיליון שקלים ברבעון הראשון בשנת 2024.
נכון לסוף חודש מרץ 2025, יחס החוב הפיננסי נטו ל-Cap עומד על כ-51%. ההון העצמי המיוחס לבעלי המניות עומד על כ-663 מיליון שקלים ביום סיום הרבעון הראשון. תיק הנכסים מניבים בישראל ובארה"ב, ללא חלקה של מישורים בנכסי סקייליין, עומד על שווי כולל של כ-1.4 מיליארד שקלים.
כזכור, בחודש אפריל האחרון חברת מישורים התקשרה עם שותף (60% חלק החברה ו-40% חלק השותף) בהסכם לרכישת מרכז מסחרי בשטח 11,000 מ"ר בעיר טלהאסי בפלורידה ארה"ב.
החברה חתמה על העסקה לרכישת המרכז המסחרי תמורת 12.7 מיליון דולר. במקביל, חתמה החברה על הסכם למכירת בניין משרדים בן 3 קומות בבנימינה בשטח בנוי של 3,164 מ"ר, בתמורה לכ-39.4 מיליון שקל (מעל השווי בספרי החברה).
עוד ב-
אלון וקסמן, מנכ"ל חברת מישורים, מסר: "אנחנו מסכמים את הרבעון הראשון של 2025 עם עלייה ב-NOI הכולל גידול בפעילות הנדל"ן המניב בארה"ב, בעיקר כתוצאה מאכלוס נכסים והחלפת שוכרים. אנו ממשיכים לפעול בהתאם לאסטרטגיית החברה לפיתוח, טיוב והשבחת פורטפוליו הנכסים שלנו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



