דיגיטל וטק
שנתיים אחרי כולם: הצעד החריג של אפל ברשת החברתית
בלי פוסט אחד ובלי הסברים, אפל פתחה חשבון בפלטפורמה החדשה של מטא, ומצטרפת באיחור מתמשך לזירה החברתית החדשה. האם זה רמז לשינוי עמוק או ניסיון לא להישאר מאחור?
שנתיים לאחר השקת הרשת החברתית Threads מבית מטא, אפל מצטרפת רשמית לפלטפורמה עם חשבון apple@, שמיד עם פתיחתו צבר למעלה מ-4.8 מיליון עוקבים – למרות שלא פורסם בו אף פוסט. החשבון זכה לדחיפה מיידית בזכות מנגנון המעקב אוטומטי שמסנכרן בין משתמשי אינסטגרם ל-Threads.
המהלך מגיע באיחור יחסית, לאחר שחשבונות הקשורים לאפל – כמו Apple Music, Apple News, Shazam ו-Beats – הצטרפו לפלטפורמה זמן קצר לאחר השקתה ביוני 2023. החשבון הראשי של אפל, לעומת זאת, נשאר עד כה מחוץ למשחק.
אפל שומרת על נוכחות בולטת ברשת X (לשעבר טוויטר), שם יש לה כ-10 מיליון עוקבים. גם כיום היא משתמשת בפלטפורמה לצורך קידום אירועים, פרסומות והשקות מוצרים. לעומת זאת, בפלטפורמות חלופיות כמו Mastodon, הנוכחות שלה מצומצמת, למעט חשבון אישי של פיל שילר, לשעבר סגן נשיא בכיר לשיווק וכיום יועץ בכיר בחברה.
עוד ב-
המהלך הנוכחי לא מעיד בהכרח על שינוי אסטרטגי מצד אפל, אך הוא מצביע על נכונות לבחון פלטפורמות חדשות בשוק החברתי המשתנה. בשלב זה, נותר לראות האם החברה תתחיל להשתמש ב-Threads ככלי שיווקי פעיל – או שמדובר במהלך טקטי בלבד, במטרה לשמור על דריסת רגל גם בזירה הזו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



