תרבות ופנאי
יובל רפאל: "איזו זכות נתתם לי, רגע שאנצור לכל החיים"
רגע אחרי שזכתה במקום השני בתחרות האירוויזיון, נציגת ישראל, יובל רפאל הודתה לקהל הישראלי ולצוות: "הרגשתי את הרוח שלכם מאחוריי ושאני זועקת את הזעקה שלנו"
אומרת תודה. אלו היו ימים עמוסים עבור הנציגה הישראלית לאירוויזיון, יובל רפאל כשמצאה עצמה עומדת בחזית כנגד מספר מדינות שמתנגדות להשתתפות ישראל בתחרות, הערב (רביעי) היא התפנתה כדי להודות לכולם על התמיכה.
בפוסט בחשבון האינסטגרם שלה היא כתבה: "עשינו את זה! אני עדיין מנסה לעכל את כל הדבר הלא נורמלי הזה שקרה". עוד הוסיפה: "כנראה שייקח לי זמן, אבל אני רק חייבת להגיד לכם מעולם לא הרגשתי ככה חזקה!".
רפאל לא שכחה ופנתה לקהל בבית שעזר לה להשיג את המקום השני בתחרות: "אני לא עמדתי לבד על הבמה הזאת. בין כל הבוז, הדגלים והשריקות, הרגשתי את הרוח שלכם מאחוריי ושאני זועקת את הזעקה שלנו".
עוד הודתה לקהל הישראלי: "תודה, תודה עליכם, תודה על התמיכה שלכם, תודה שסמכתם עליי להיות הקול שלכם! תודה על האהבה, איזו זכות נתתם לי". סיכמה את החוויה: "רגע שאנצור לכל החיים".
עוד הודתה לקהל הישראלי: "תודה, תודה עליכם, תודה על התמיכה שלכם, תודה שסמכתם עליי להיות הקול שלכם! תודה על האהבה, איזו זכות נתתם לי". סיכמה את החוויה: "רגע שאנצור לכל החיים".
בהמשך הפוסט כתבה מילות תודה לצוות שליווה אותה למשך כל התחרות: "אני רוצה להגיד תודה לצוות ולמשלחת שהייתה איתי, עטפה וליוותה אותי בחודשים האחרונים, דרך כל החזרות וההכנות, ועד לרגע האמת על הבמה הענקית הזו. זכיתי באנשי מקצוע הכי טובים בעולם". כמובן לא שכחה את 58 החטופים הנמצאים ברצועת עזה: "דבר אחרון שחשוב לי לומר זה שהחטופים שלנו צריכים לחזור הביתה. הם היו בראשי ובליבי לאורך כל החוויה הזו".
עוד ב-
את סיום הפוסט חתמה כך: "בתוך המציאות המורכבת של התקופה שאנו נמצאים בה, הרצון לתת רגע של אנחת רווחה ואולי להעלות חיוך לעם שלי, זה כל מה שהוביל אותי לכל אורך הדרך ונתן לי כוחות למול האתגרים והקשיים שהיו. תודה לכם. תודה על האמונה בי, על ההודעות, החיזוקים, השיתופים, ההצבעות... אני עדיין מרגישה כל חיבוק, נוצרת כל חיוך, לוקחת איתי כל מילה טובה וחיזוק שקיבלתי מכם. אף אחד לא ישבור אותנו לעולם! עם ישראל חי!!!".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



