תרבות ופנאי

רשת המלונות במיזם חדש וקולינרי: "הקסם האמיתי של הטיול"

רשת המלנות מטיילים השיקה מיזם חדש שמחבר בין המטיילים בארץ לאנשי הקולינריה הביתיים הנועד להעשיר את חוויית הטיול מצפון הארץ עד לדרום
מערכת ice | 
מטיילים-אילוסטרציה (צילום פלאש 90/ אייל מרגולין)
רשת מלונות מטיילים משיקה בימים אלו את מיזם וחדשני שמחבר בין מטיילים בארץ לאנשי קולינריה ביתיים, "טעים לטייל". מטרת המיזם היא להעשיר את חוויית הטיול דרך מפגש אישי, אוכל אותנטי וסיפורים מקומיים.
המיזם מאפשר לאורחים ולמטיילים להתארח לארוחה חמה ואישית אצל בשלנים ובשלניות מקומיים באזורים שבהם פועלים מלונות הרשת: גליל תחתון, גליל מערבי, גליל עליון, גליל מזרחי, רמת הגולן, ערבה תיכונה, ערבה דרומית ומצפה רמון.
הפלטפורמה תציג מאגר של מארחים – אנשים שמבשלים מהלב, אוהבים לארח ורוצים לחלוק את הסיפור והטעמים הייחודיים שלהם. כל מארח עובר בדיקה של צוות הרשת ועומד בתנאי סף ברורים, והפרטים זמינים באתר: תפריטים, זמינות, מיקום ופרטי התקשרות, ההזמנה עצמה תתבצע ישירות בין האורח למארח, בתיאום מראש.
המיזם הוקם על מנת לחזק את הקשר בין המטיילים לבין הקהילות המקומיות, לתמוך בעסקים קטנים ולייצר חוויות טיול אותנטיות – לא רק דרך הנוף, אלא גם דרך הצלחת.
אורטל ליבוביץ', מנהלת תוכן ברשת מלונות מטיילים סיפרה על המהלך: "הקסם האמיתי של הטיול טמון לא רק בנופים אלא גם בטעמים המקומיים, בשיחות מסביב לשולחן ובמפגשים אישיים שמשאירים חותם בלב. מיזם זה יושב על הערכים שחשובים לנו – מעורבות בסביבה, אהבת האירוח ותחושת משפחתיות".
עוד הוסיפה והדגישה: "המארחים נהנים מהכנסה, ואנחנו ברשת יוצרים עבורם את התשתית, הפלטפורמה והחיבור – כדי לקרב בין הקהילה המקומית לבין אורחי הרשת".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה