כסף וצרכנות

עומר אדם נוחת בעיר מרכזית בישראל: "אנחנו כאן כדי להוביל"

אדם, שמוביל את מותג המשקפיים קאטליה, רושם חלק לא מבוטל בתנופת הרשת שמתרחבת לדוכן חדש בנתניה. אלרועי תורג'מן מנכ"ל רשת אופטיקנה: "אנחנו מתכוונים להמשיך להרחיב את פריסת המותג"
מערכת ice | 
עומר אדם (צילום אור גפן, shutterstock)
מותג משקפי השמש והראייה קאטליה מבית אופטיקנה, בהובלת הפרזנטורים עומר אדם וסאן מזרחי, פותח דוכן חדש בקניון עיר ימים נתניה כחלק ממהלך ההתרחבות. "קאטליה לא עוצרת לרגע. אנחנו גאים לראות את קאטליה תופסת מקום כל כך משמעותי בשוק בזמן קצר כל כך", מסר אלרועי תורג'מן מנכ"ל רשת אופטיקנה.
תורג'מן הוסיף: "עומר אדם בפרונט, סאן מזרחי לצידו, והדוכן בעיר ימים הוא עוד שלב בתנועה שאנחנו יוצרים - לא עוד מותג משקפיים, אלא שפה חדשה של אופנה איכותית במחיר נגיש, נוכחות ותרבות צריכה. אנחנו מתכוונים להמשיך להרחיב את פריסת המותג ולתת מענה לעוד ועוד לקוחות בכל רחבי הארץ. אנחנו כאן כדי להוביל".
לאחרונה, אדם קיבל בשורה קשה כאשר הופעתו המתוכננת בפנמה בוטלה ברגע האחרון. לפי דיווחים, הסיבה לביטול אינה ברורה באופן רשמי, אך ההערכה היא כי היא קשורה למצב הביטחוני בישראל.
בשלב זה לא נקבע מועד חלופי, ולא ברור אם המופע יידחה או יבוטל לחלוטין. הביטול כאמור, מגיע לאחר תקופה עמוסה במיוחד עבור אדם בזירה הבינלאומית. מוקדם יותר השנה, כזכור, הופיע בניו יורק ובפריז בפני קהלים גדולים.
 
הוספת תגובה
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה