כסף וצרכנות

אייל גולן מבקש עזרה בתרומות: "זה המעט"

הזמר מפרסם ל-1.1 מיליון עוקביו בקשה לתמוך בשורד השבי מתן אנגרסט. "הגיבור הזה נכנס לי ללב", רשם
מערכת ice |  2
אייל גולן בוכה (צילום מסך, חשבון טוויטר ינון מגל)
בשבוע שעבר, יומיים לפני פרוץ המבצע "שאגת הארי", העניק שורד השבי מתן אנגרסט ריאיון מטלטל לתכנית "עובדה", שם סיפר על החוויות מהשבי שהיה רוצה לשכוח. ברקע, נפתח עבורו קמפיין לגיוס תרומות עבור תמיכה למסע השיקום המאתגר שעומד בפניו.
הזמר אייל גולן נרתם לעזור ופרסם קריאה בחשבונות החברתיות שלו לתמוך במתן. "הגיבור הזה נכנס לי ללב", רשם גולן. "וזה הזמן לתמוך בו בתהליך השיקום, כי זה המעט שאנחנו יכולים לעשות עבורם".

צילום מסך מחשבון האינסטגרם eyalgolan1@
בדף הקמפיין נרשם: "מתן נלחם למעננו, הוא נלחם בשבילנו, הוא הקריב את כל מה שהיה לו רק כדי שנוכל להמשיך לחיות בשקט ובביטחון. עכשיו אנחנו כאן למענו, עכשיו זה הרגע שבו אנחנו נותנים למתן את הכוח, ואת התמיכה שהוא כל כך זקוק לה, את ההזדמנות לחזור ולבנות את חייו מחדש".
"הגיע הרגע שכולנו יחד נחבק את מתן ונראה לו שהוא לא לבד. עם אחד בלב ואחד שכולו יחד מלא באהבה למתן אנגרסט, גיבור ישראל". אמו של מתן, ענת, כתבה: "הבן שלי גיבור ישראל".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    חחחחח חחחח. חחחחח חחחחח (ל"ת)
    אלון 03/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    לתרום??
    גולן צימרמן 03/2026/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    תתרום בעצמך חוצפה לבקש מאחרים רחב לב על חשבון אחרים ביבי כבר ידאג לו הוא הבטיח ויקיים כמו הכל
    סגור