כסף וצרכנות
רשת המשביר שוברת את השוק: מותגי היוקרה נמכרים ב-50% הנחה
רשת המשביר סוגרת את שנת 2025 במבצעים אטרקטיביים ומשתלמים במיוחד, והמציעה 50% הנחה על מגוון בשמים של המותגים - CAROLINA HERRERA VERSACE, Chloe , Narciso Rodriguez ועוד. כל הפרטים
רשת המשביר סוגרת את שנת 2025 במבצעים אטרקטיביים ומשתלמים במיוחד, והמציעה 50% הנחה על מגוון בשמים של המותגים - CAROLINA HERRERA VERSACE, Chloe , Narciso Rodriguez ועוד.
בנוסף על כך, צציעה הרשת מארזי בישום - החל מ-129 שקל, מגוון תיקים של המותג Kenneth Cole החל מ-99 שקל ומגוון לבני נשים ב-50% הנחה. המבצעים בתוקף לחברי המועדון club365 ולמצטרפים חדשים, ומתקיימים בכל סניפי המשביר, (למעט סניפי עודפים), בין התאריכים 23-31 בדצמבר.
כזכור, הרשת סיפקה לאחרונה תמונת מצב חיובית לרבעון השלישי של 2025, עם שילוב של עלייה בהכנסות, שיפור ברווח הנקי ובולט במיוחד, צמיחה בפדיון בחנויות זהות ועוד.
ברבעון השלישי ההכנסות טיפסו בכ-7.7% והגיעו ל-245.2 מיליון שקל. בשורה התחתונה נרשם רווח נקי של 1.9 מיליון שקל – קפיצה ביחס לרבעון המקביל, על רקע חזרה הדרגתית לשגרה צרכנית ותרומה של מותג Kenneth Cole שממשיך להפוך לאחד מנכסי הצמיחה המובילים של הרשת.
עוד ב-
אחד הנתונים הפיקנטיים והמפתיעים בדוח הוא עלייה של כ-6.4% בפדיון חנויות זהות – נתון שמעיד על שיפור אמיתי בביצועים, לא רק על פתיחת סניפים חדשים. גם הפדיון הכולל קפץ בכ-9% והגיע ל-257.8 מיליון שקל, בין היתר הודות לפתיחת סניף מלכת שבא באילת, שכבר מוכיח את עצמו כעוגן משמעותי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.הייתה ותשאר רשת עם מחירים גבוהיםרוני 12/2025/23הגב לתגובה זו0 0לאחר כל ההנחות והמבצעים מקבלים אולללליייייי מחיר סביר?!? אולי! תמיד מגזימים!סגור
-
1.מי קונה במשביראבנר 12/2025/23הגב לתגובה זו1 0בישום קונים רק בקיי אס פי. הכי זולים כול השנהסגור
-
קונהרועי 12/2025/23הגב לתגובה זו0 0אני קונה ויש לי מועדון ולפעמים יש הנחות לחברי מועדון וזה שווה לא תמידסגור



