שיווק ופרסום
הראל ויזל מחדש ותורם: זה מה שיקרה היום ברשת ההמבורגרים
שייק שאק הכריזה על מילקשייק גאווה מיוחד במהדורה מוגבלת לכבוד חודש הגאווה. מה הטעם שנבחר ולמי ייתרמו ההכנסות מהמכירות?
רשת ההמבורגרים הניו יורקית שייק שאק שהובאה לישראל על ידי הראל ויזל הודיעה על מוצר חדש במהדורה מוגבלת לכבוד חודש הגאווה. המילקשייק הגאה יושק החל מהיום (חמישי) בסניפי הרשת בדיזנגוף, ראשון לציון ומתחם ביג פאשן גלילות.
על פי הודעת הרשת: "לכבוד חודש הגאווה, שייק שאק ישראל גאה להשיק — מהדורה מוגבלת של שייק מנגו קרם עוגיות , עם ספרינקלס צבעוניים של גאווה. השייק מכיל מנגו ושברי עוגיות וניל עם גלידת שאק וניל העשויה במקום, ומעליהם תוספת חגיגית של ספרינקלס בצבעי גאווה. השייק, שפותח במיוחד עבור חודש הגאווה, מציע טעמים קיציים ומלאי חיים, וחוגג את קהילת הלהט"ב".
עוד הודיעו ברשת כי: "10% מהכנסות השייק ייתרמו לאותות להט״ב - מערך המענים של העמותה, המציע רצף טיפולי לבני נוער, צעירים וצעירות מהקהילה הגאה, ומעניק לכל נער ונערה בית חם ובטוח, ליווי ותמיכה. התרומה משקפת את המחויבות של שייק לחיזוק קהילות מקומיות ולתמיכה ביוזמות חברתיות".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



