טלוויזיה
תחרות מפתיעה לגלית ואילנית: זה המהלך הדרמטי של רשת 13
התוכנית "השטראוברים", בהגשת טל טלמון ולירן שטראובר, תועבר ממחר לרצועת השידור של השעה 14:00. תוכנית הטלוויזיה של רשת 13 תתחרה ב-"גלית ואילנית", תוכנית האירוח השבועית של קשת 12

רשת 13 מאתגרת את קשת 12. סדרת הטלוויזיה "השטראוברים", ששודרה בימי שישי בשעה 12:00, תועבר ממחר לרצועת השידור של השעה 14:00. בכך, תוכנית הטלוויזיה של הזוג לירן שטראובר וטל טלמון תתחרה ב-"גלית ואילנית", תוכנית האירוח השבועית של קשת 12. על פי הפרסום של אתר "מעריב", תוכנית הטלוויזיה של בני הזוג טל טלמון ולירן שטראובר תתפוס את המשבצת של התוכנית "ביוטי בלנדר".
על אף גל העזיבות והירידה המשמעותית ברייטינג, הנהלת רשת 13 לא מוותרת. במסגרת מאמציו של הערוץ לזכות בצופים נוספים, הוחלט על הובלת תוכנית אקטואליה נוספת שנועדה לאתגר את זו המשודרת בקשת 12 על ידי העיתונאים אופירה אסייג וחיים לוינסון.
כך נולדה תוכנית הטלוויזיה "מוריה וברקו" אשר בה התארחו אישים בכירים במערכת הביטחונית והפוליטית. בריאיון לשדרנית הרדיו איריס קול ב-103FM, שיתף כדורגלן העבר אייל ברקוביץ' בעמדתו ביחס לתוכנית שהוא מגיש עם מוריה אסרף.
במהלך השיח עם איריס קול, אמר ברקוביץ': "אני חושב שהיא מושלמת, זה הדבר הכי חשוב. הכימיה בינינו מעולה, ואם הכל בסדר עולים לשידור. נותנים לי את הבמה המרכזית, ואני מקווה שאני אצדיק את זה".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה