תיירות
רוצים לטוס בפסח ולא הזמנתם מראש? אלו היעדים שמחכים לכם
חברת התיירות "גוליבר" מציעה אפשרויות לחופשה בחו''ל בפסח להזמנה ברגע האחרון. תוכלו להזמין טיסות או חבילות נופש במחירים נוחים למגוון יעדים. כל הפרטים בפנים

השנה יותר מתמיד, ישראלים רבים לא מוותרים על חופשות פסח בחול, הביקושים רבים אולם עדיין נשארו טיסות בודדות וחבילות נופש זמינות גם לרגע האחרון לפני חופשת הפסח. גם חזרת הטיסות הבינלאומיות משפיעה על ההיצע והמחירים.
לפי נתוני גוליבר עולה כי הישראלים מעדיפים לנפוש בפסח הקרוב ביעדי מזרח אירופה על פני יעדי מערב אירופה. בגוליבר מסבירים כי השילוב בין הקרבה והמחיר האטרקטיביים של יעדים במזרח אירופה לבין העובדה שהם נתפסים כידידותיים יותר עבור ישראלים (בניגוד ליעדי מערב אירופה, בהם יש חשש גדול יותר מאנטישמיות בעת הזו) – הפכו אותם למבוקשים במיוחד בחופשת הפסח השנה.
תמר גרזון מנכ''לית "גוליבר": "כל מי שרוצה להזמין חופשה בחו''ל ממש ברגע האחרון לפני החג יכול לעשות זאת עדיין ולמצוא טיסות או חבילות נופש במחירים אטרקטיביים. יעדים כמו פראג, בודפשט, בולגריה, כרתים או קפריסין אהובים מאוד על הישראלים וניתן עדיין להזמין אליהם חופשות לפסח. הסוד הוא להיות גמיש בתאריכים וכך ניתן למצוא את החופשות המשתלמות ביותר".
עוד ב-
ניתן לטוס לכרתים, יוון, טיסה ב-Blue Bird ב-07/04-10/04 ב-213$. ורנה, בולגריה, טיסה עם ישראייר 08/04-15/04 193$. וינה, אוסטריה, טיסה עם Tus Airways 07/04-12/04 216$. מיקונוס, יוון, טיסה עם אל-על 11/04-14/04 393$
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה