תיירות
רמי לוי בורח מהטיסות ליעד האהוב: היריבה הגדולה בורחת
ארקיע מחזקת שליטתה בשוק הטיסות לאילת. ישראייר, לעומת זאת, ממשיכה במגמת צמצום פעילותה הפנים-ארצית לטובת התמקדות בטיסות בינלאומיות רווחיות יותר

חברת ארקיע ממשיכה לבסס את מעמדה כמובילה בתנועת הנוסעים לאילת, למרות איומיה האחרונים לצמצם את פעילותה אם לא תקבל אישור להפעיל את כל טיסותיה מטרמינל 1 בנתב"ג כך על פי הפרסום של פספורטניוז
נתוני פברואר מראים כי ארקיע שולטת ב-66.5% משוק הטיסות לעיר הדרומית, עם 38,084 נוסעים - עלייה של 10.85% לעומת התקופה המקבילה אשתקד (34,355 נוסעים). החברה ביצעה 316 טיסות הלוך וחזור במהלך החודש, עם ממוצע מרשים של 120.5 נוסעים לטיסה.
ישראייר, לעומת זאת, ממשיכה במגמת צמצום פעילותה הפנים-ארצית לטובת התמקדות בטיסות בינלאומיות רווחיות יותר. החברה סיימה את פברואר עם נתח שוק של 26.45% בטיסות לאילת (15,149 נוסעים) - ירידה של 11.6% לעומת פברואר אשתקד (17,135 נוסעים). ישראייר הפעילה 108 טיסות הלוך וחזור לאילת, עם ממוצע של כ-140 נוסעים לטיסה.
עוד ב-
אייר חיפה, המפעילה טיסות בקו חיפה-אילת, הטיסה 3,785 נוסעים בין שני היעדים. בסך הכל, החברה שירתה 3,929 נוסעים בטיסות פנים-ארציות בחודש שעבר, המהווים נתח שוק של 6.86%. החברה ביצעה 62 טיסות בקו חיפה-אילת, עם ממוצע של כ-63 נוסעים לטיסה ותפוסה של כ-88%.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה