ויראלי
מאיה ורטהיימר נפרדת מישראל: ''טיפ חשוב ברמות''
בסטורי שהעלתה ביום הראשון לאחר הנחיתה בתאילנד היא כתבה: ''טיפ חשוב ברמות לחופשה עם ילדים – אל תשתו אלכוהול ביום ראשון של הטיסות על בטן ריקה. במידה ואתם רווקים אין בעיה''

רק לפני כשבועיים איבדה את סבה, סטף ורטהיימר, ועברה תקופה לא פשוטה כלל, אבל לאחר שנפרדה מחברתה נלי תגר שהמריאה לחו''ל ישר אחרי השידור שלהן, מאיה ורטהיימר העלתה סדרת סטוריז אחרי הנחיתה שלה ושל משפחתה הקרובה בתאילנד לחופשה שנועדה להרפא מכל הכאב.
בסטורי שהעלתה ביום הראשון לאחר הנחיתה בתאילנד היא כתבה: ''טיפ חשוב ברמות לחופשה עם ילדים – אל תשתו אלכוהול ביום ראשון של הטיסות על בטן ריקה. במידה ואתם רווקים אין בעיה''. בסטורי אחר שלה היא העלתה תמונה שלה ושל בעלה אסף זמיר מתנשקים על שפת החוף ורשמה: ''כן כן זה להקיא אבל קצת קיצ' מה קרה?''.
רק בשבוע שעבר היא כתבה בסטורי מרגש: ''כן יש תחושה שרבים הולכים להמריא פה. אגב אתם יודעים שנבחרתי להיות בנבחרת אל על?'' וסיפרה על מקרה אישי: ''כשהייתה הדרדרות במצב של אבא (גרנו בניו יורק) אמא התקשרה ואמרה להגיע מיד....עליתי על טיסה כמה שעות אחרי''.
היא גם חשפה: ''זו הפעם הראשונה באותו היום שהייתי לבד. אסף ואסיה הצטרפו יומיים אחרי. ויש פה הרבה אמהות שמבינות שברגע שאנחנו לא ליד הילדים שלנו אנחנו מתפרקות''.
עוד ב-
לסיום היא רשמה: ''היה חשוך בטיסה וכולם הלכו לישון ואני התחלתי לבכות והדמעות לא הפסיקו. הרגשתי הכי לבד בעולם. עד שניגשה אליי אחת הדיילות עם קופסת הקלינרס הזו. זה היה הרגע הראשון שהבנתי שכמה שהרגשתי לבד בניו יורק אני עכשיו לא לבד. אז לא משנה מה תגידו האנשים שעומדים מאחורי אל על הם הלב הפועם של החברה הזו והם מדהימים''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.מאיהחעגדדס 04/2025/20הגב לתגובה זו1 0תפסיקי לכתוב עבור כסף קיבלת יאושה שאת יכולה לכסות את כול המדינה עשרות.פעמיים אמרו האנדים שתתנדב תעזור לקשישים ניצולי שואה לחיילים מה עשתה צחקה אמרו לה שלא תתפוס מקומות עבודה שטנשים חיים בקושי צחקה מאיה יבוא יום ולא .... לכן כולם אומרים מנצלת את כולם קמצנית ברמות גבוהות ושוחה בכסף יותר גדול מהים התיכון בעלך בעירייה קלומניק ניכנס עם פרוטקציה לא צריכחם אותו אוכל חינם לעבירסגור
-
2.שלוםנגולה אמיל 04/2025/13הגב לתגובה זו0 1מאיה את עוברת תקופה קשה היא תעבור את ממשפחה של אריות אבא שלך לא היה רוצה לראות אותך כך מיואשת החיים לא פשוטים צריך להיות חזקים תספרי 21 22 23 ותמשיכי להתמודד כל טובסגור
-
1.המלצות המומחית בשקלאביתר 04/2025/13הגב לתגובה זו2 0מה עניין הכתבה ? לספר שטסת לתאילנד ? היית לבד במטוס או שהיו עוד 300 נוסעים ? כמה את משלמת למערכת שתפרסם את השטויות שלך ? לא נמאס לך לבלבל את המוח על כל נפילה שאת ומשפחתך עושים ? מה את תורמת או תרמת למדינה ?סגור