ויראלי
האקסית של אייל גולן חוזרת לריאליטי: מי תתמודד ברוקדים עם כוכבים?
רוסלנה רודינה שהיום הפכה גם לאשת עסקים ולא רק לדוגמנית מבוקשת, פרצה על המסך בתכנית הריאליטי הישרדות. היא מגיעה לקשת 12 לראשונה לריאליטי הריקודים שם תתחרה על הכתר

האקסית של אייל גולן חוזרת לריאליטי. "רוקדים עם כוכבים" מסעירה את כולנו ואת הליהוקים של אמיר שורוש, טיילור מלכוב, רוני דלומי, עידן אלתרמן, אלונה סער, שחר טבוך, שי אביבי, מורן סמואל ובן יוסיפוביץ כבר אנחנו מכירים, אך את הליהוק הגדול של העונה מגיע הערב (חמישי) עם ההכרזה על רוסלנה רודינה.
רוסלנה רודינה שהיום הפכה גם לאשת עסקים ולא רק לדוגמנית מבוקשת, פרצה על המסך בתכנית הריאליטי הישרדות. היא מגיעה לקשת 12 לראשונה לריאליטי הריקודים שם תתחרה על הכתר.
כזכור לפניה הליהוק האחרון היה של מורן סמואל, שבקריירה שלה הספיקה לזכות בשלוש מדליות לחתירה: זהב בפריז 2024, כסף בטוקיו 2020, וארז בריו דה ז׳ניירו 2016, לוהקה לעונה החדשה של ״רוקדים עם כוכבים״.
מורן, בת 42, שירתה בצה״ל בחיל האוויר על תקן ספורטאית מצטיינת והיא אכן כזאת, לאחר שלוש מדליות שהביאו כבוד למדינה, ואף לקחה חלק מצוות השיפוט בקרן עזריאלי בחודש שעבר, בו העניקו פרס למאמני הספורט החברתיים המצטיינים לשנת 2024.
עוד ב-
השאלה שעולה לנו, היא האם מורן תצליח לקטוף הישגים נוספים על המסך של כולנו בתוכנית הנוצצת? אנו מאמינים בך. רוצה. שווה. יכולה. בכל מקרה רודינה תתמודד מול קאדר מרתק העונה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה