ויראלי
מגישת ערוץ 14 מתמודדת עם קשיים: ''לא יכולה לעשות כלום''
עדן הראל משתפת את סיפור ההתמודדות האישי שלה עם אכילה רגשית: ''למדתי לשלוט בצורך שלי לספק את הלחץ, את העצב ואת הדאגות שלי באוכל''

מגישת תכנית הבוקר בערוץ 14, עדן הראל חשפה אמש (רביעי) כיצד הצליחה להשיל עשרה קילוגרמים במהלך חצי השנה האחרונה, והסבירה על השינוי העמוק שעברה בהתמודדות עם לחץ ומתח. הראל שיתפה כי בעבר, כשהייתה נכנסת למצבי לחץ, הייתה פונה למקרר "ופשוט נופלת על כל מה שבא ליד", אך כעת למדה לשלוט בדחפים אלו ולהחזיר את השליטה לחייה.
"ברגע שהחלטתי שאני לא יכולה לעשות כלום עם המצב בחוץ, אבל אני כן יכולה לקחת שליטה על החיים שלי ועל הגוף שלי - זה נתן לי המון כוחות", הסבירה הראל. היא ציינה כי מעבר לשמחה על הירידה במשקל, היא מתגאה ביכולתה החדשה להתמודד עם רגשות קשים בדרכים בריאות יותר: "למדתי לשלוט בצורך שלי לספק את הלחץ, את העצב ואת הדאגות שלי באוכל".
הראל סיפרה כי כיום, במקום לפנות לאוכל כפתרון מיידי למצוקה רגשית, היא בוחרת באלטרנטיבות כמו אימון גופני או שיחה עם חברה. "אני רוצה לתת מקום לעצב", הדגישה לפני כחודש הראל, "אני עדיין עצובה, אני עדיין מרגישה לא טוב, אבל אני לא רוצה ליפול על זה. אני רוצה להתנהל עם זה בשכל, ולא ישר ליפול למקום הרגשי הזה. הכל עניין של בחירות נכונות, גם ברגע האמת".
כזכור רק השבוע דווקא כשהיא מנסה לנקות את הראש וטסה להפוגה קצרה עם בעלה עודד מנשה גם למטרות שאינן חופשה, מגישת תכנית הבוקר של ערוץ 14 עדן הראל מספרת כי לא כל הנוצץ זהב וגם היא חווה רגעים של משבר.
עוד ב-
הראל סיפרה באינסטגרם שלה למאות אלפי העוקבים: "אתם יודעים, העליתי לפני איזה יומיים שאני לא מרגישה טוב. זה פשוט העומס מהעיסוק שלי והעבודה שלי. פתאום נהייתי אישה שמתעסקת בחדשות, זה לא היה העולם שלי, לא התחום שלי. הכל זה רק חדשות, התוכנית שלנו הפכה לחדשותית. כמובן שיש בזה משהו מרגש, אבל מצד שני זה להתעסק כל הזמן בתכנים מאוד מאוד לא פשוטים, ופשוט הנפש שלי לפעמים קורסת מזה''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.ככה זה כשמשריצים ילדים ולא חושבים (ל"ת)אח''כ על החיים שלהם 03/2025/21הגב לתגובה זו0 0סגור