מדדים ומחקרים
דירוג עשירי העולם: מאסק וצוקרברג צונחים, מי הפסיד 6 מיליארד דולר?
דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס": מאסק שומר על הפסגה למרות הפסדי עתק בדמות 3.5 מיליארד דולר. צורקברג ובזוס בקרב צמוד על המקום השני עם הפסדים גדולים, אליסון קורס ומי היחיד שהצליח להרוויח השבוע?

דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס" פורסם כמדי שבוע ומביא איתו התרסקויות אדירות בצמרת הגבוהה. אילון מאסק, האיש העשיר בעולם והבעלים של טסלה וטוויטר, רשם צניחה גדולה בדמות הפסדים של 3.5 מיליארד דולר, כאשר הונו האיש מוערך כעת ב-393.3 מיליארד דולר.
גם האיש השני הכי עשיר בעולם כיום, הבעלים של מטא מארק צוקרברג, רשם שבוע חלש מאוד מבחינתו עם הפסדים בדמות 3.1 מיליארד דולר, כאשר הונו האישי מוערך כעת ב-239.9 מיליארד דולר, יותר מ-150 מיליארד דולר פחות ממאסק.
גם ג'ף בזוס, מייסד אמזון, רשם שבוע חלש מאוד מבחינה אישית אחרי שהפסיד 3.4 מיליארד דולר, כאשר הונו האישי עומד כעת על 236.7 מיליארד דולר, כשהוא נושף בעורפו של צוקרברג.
אבל מי שרשם את ההתרסקות הגדולה ביותר בשבוע הוא מייסד אורקל, לארי אליסון, שהונו צנח ב-6.2 מיליארד דולר ועומד כעת על 217.8 מיליארד דולר. מי שסוגר את רשימת חמשת האנשים הכי עשירים בעולם נכון להיום הוא גם היחיד מבין הרשימה שרשם השבוע הכנסות, ועוד איזה הכנסות. מדובר בברנאר ארנו, שהכניס השבוע לכיסו 2.6 מיליארד דולר, מה שהעלה את הונו האישי לכדי 188.2 מיליארד דולר.
עוד ב-

הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה