נדל"ן ותשתיות
האחים חג'ג' זכו במכרז ענק: יקימו מאות דירות בשדה דב
קבוצת חג'ג' דיווחה לבורסה על זכייתה במכרז של רמ"י בשדה דב, במסגרתו תקים 350 יחידות דיור ומסחר על שטח של 4,924 מ"ר. סכום הזכייה במכרז עומד על כ-756 מיליון שקל

קבוצת חג'ג', בבעלותם של האחים צחי ועידו חג'ג', דיווחה הבוקר (שלישי) לבורסה כי זכתה במכרז ענק של רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) בשדה דב, במסגרתו תקים 350 יחידות דיור ומסחר על שטח של 4,924 מ"ר. סכום הזכייה במכרז עומד על כ-756 מיליון שקל. כפי שפרסמנו אתמול, המכרז הענק הראשון מבין שניים לבניית אלפי יחידות דיור במתחם נסגר. המדינה הכניסה כ-4.7 מיליארד שקל, לא כולל מע"מ והוצאות פיתוח. קבוצת חג'ג' היא חלק מהחברות שזכו במכרז.
קבוצת חג'ג' הודיעה כי היא מתכננת להקים בשטח בו זכתה מבנה מרקמי בגובה 9 קומות, וכן מגדל של 45 קומות אשר כולו פונה לחוף הים של ת"א, כאשר הרוב המוחלט של 350 היחידות בו ייהנו מנוף פתוח לגמרי לים ולפארק העצום שמתוכנן להיבנות לאורך רצועת החוף. בקבוצת חג'ג' מדגישים כי בכוונתם לבנות במקום מגדל בעיצוב חדשני שישאיר חותם באזור.
הזכייה במכרז מהווה נדבך נוסף בתנופת הפיתוח של הקבוצה בעיר תל אביב, ומתווספת לשני פרויקטים משמעותיים סמוכים עליהם עובדים בקבוצת חג'ג' בימים אלו ברחוב איינשטיין ברמת אביב.
הזכייה במכרז מצטרפת לשורת הישגים של קבוצת חג'ג', הכוללים ביקושי שיא להנפקת האג"ח האחרונה של החברה בהיקף של 404 מיליון שקל, וכן שותפויות אסטרטגיות חדשות בתחום ההתחדשות העירונית במסגרת שותפות חג'ג'-צים נדל"ן ועסקת הענק שנחתמה עם רני צים מרכזי קניות בע"מ.
בעלי השליטה בקבוצה והמנכ"לים המשותפים צחי ועידו חג'ג' מסרו: "זהו צעד נוסף במסגרת הרחבת הפעילות שלנו בתל אביב ובכל הארץ כחלק מהעמקת גיוון פורטפוליו הנדל"ן של הקבוצה באמצעות רכישת קרקעות זמינות לבנייה".
לסיום מסרו האחים חג'ג': "המתחם בו נבנה את הפרויקט בו זכינו ממוקם באזור אסטרטגי ובעל פוטנציאל אדיר, והוא מצטרף לשורת פרויקטיי היוקרה שאנו מקדמים בעיר בסטנדרטים הגבוהים של קבוצת חג'ג' להם אנו מחוייבים".



עוד ב-
הדמיית הפרויקט של האחים חג'ג' בשדה דב (הדמיה: קבוצת חג'ג')
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.ככל שיש יותר רוצים יותראור 02/2025/21הגב לתגובה זו0 0ככל שיש יותר כסף ככה הפרצוף יותר חמוץ וממורמר ,אין כמו להיות אדם פשוט הוא מאושר פי כמה וכמה מהאנשים האלה .סגור