מינויים
משירות בתי הסוהר לרכבת ישראל: זה סמנכ"ל הדוברות והשיווק החדש
דירקטוריון רכבת ישראל אישר את מינויו של יוני חפץ לתפקיד סמנכ"ל דוברות, שיווק ושירות בחברה הממשלתית. עו"ד משה שמעוני, יו"ר דירקטוריון רכבת ישראל: "חפץ מגיע עם רקע וניסיון מקצועי רב, מהמגזר העסקי והציבורי"

דירקטוריון רכבת ישראל, בראשות עו"ד משה שמעוני, אישר את מינויו של יוני חפץ לתפקיד סמנכ"ל דוברות, שיווק ושירות בחברה הממשלתית. יוני חפץ הוא יועץ תקשורת ואיש שיווק בכיר ומנוסה, המביא עמו ניסיון רחב בניהול אסטרטגיה תקשורתית, דוברות ויחסי ציבור עבור שלל גופים במגזר הציבורי, אותם הוא ליווה לאורך השנים בתחומי התחבורה, התשתיות ובטחון הפנים.
חפץ מצטרף לארגון בשיא היערכותו לגידול המשמעותי במספר הנוסעים, שצפוי לגדול לכ-150 מיליון נוסעים בשנת 2030 ולכ-300 מיליון בשנת 2040. במסגרת תפקידו החדש, חפץ ילווה תהליכי פיתוח ושירות משמעותיים של הרכבת המבוצעים בימים אלו ברחבי הארץ.
בתפקידו הממשלתי האחרון, ניהל חפץ את מערך הדוברות וההסברה בשירות בתי הסוהר. לחפץ ניסיון של למעלה מ-17 שנות וותק בתחום התקשורת והשיווק. בתפקידיו הקודמים, הוא שימש כיועץ תקשורת של שלל גופים בתחום התחבורה ותשתיות לאומיות בניהם: חברת נתיבי ישראל, חברת המים הלאומית 'מקורות' ועוד.

קרדיט צילום: סיון פרג'
עו"ד משה שמעוני, יו"ר דירקטוריון רכבת ישראל, מסר: "אני מברך על מינויו של יוני חפץ לתפקיד סמנכ"ל דוברות, שיווק ושירות ברכבת ישראל. חפץ מגיע עם רקע וניסיון מקצועי רב, מהמגזר העסקי והציבורי, אשר יתרום לחזון של הארגון בחיבור מדינת ישראל באמצעות רשת מסילות מתקדמת ומיזמי פיתוח נרחבים".
אל דבריו הצטרף שיקו זנה, מנכ"ל רכבת ישראל אשר בירך על הצטרפותו של יוני חפץ לחברה הממשלתית. "הצטרפותו של יוני חפץ לשדרת ההנהלה מגיעה בזמן שיא בקידום תהליכי פיתוח והרחבה משמעותית של פעילות הארגון", ציין זנה.
עוד ב-
עוד הוסיף שיקו זנה, מנכ"ל רכבת ישראל: "אני סמוך ובטוח שעם הרקע ונסיונו המקצועי העשיר הן במגזר העסקי והן במגזר הציבורי, תהיה לו תרומה ניכרת בהתפתחותה של רכבת ישראל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה