בארץ
רונן בר מטיל פצצה: ראש השב"כ יתפטר תוך מספר שבועות
בצל המאבק המשפטי שמתנהל סביב כהונתו, הצהיר ראש השב"כ רונן בר כי הוא מתכוון להתפטר מתפקידו הבכיר. בשיחות שהתמקדו ברצון הממשלה לקדם הליך להדחתו, הודיע רונן בר כי הוא יסיים את תפקידו בתוך מספר שבועות

לאחר ששופטי בג"ץ החליטו להעניק צו ביניים האוסר על פיטוריו של ראש השב"כ, הצהיר רונן בר כי הוא מתכוון להתפטר מתפקידו הבכיר. על פי הפרסום של העיתונאי עמית סגל באתר N12, ראש השב"כ הודיע בימים האחרונים כי הוא מעוניין להתפטר מתפקידו בתוך מספר שבועות.
ראש השב"כ רונן בר שיתף בכוונתו במהלך השיחות האחרונות שהתמקדו ברצון הממשלה לקדם הליך הדחה. לצד זאת, דאג רונן בר הביע התנגדות להתנהלותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו והדגיש כי אכן קיים צורך במינוי ראש שב"כ ראוי לארגון ויש לפעול להקמת ועדת חקירה ממלכתית.
לצד דברים אלו, הדגיש רונן בר כי הוא מודע להליכים המשפטיים שמתנהלים סביב המשך כהונתו וכי אלו משפיעים באופן משמעותי על הארגון. על פי הדיווח, רונן בר צפוי להגיש תצהיר לבג"ץ בתחילת השבוע הבא. מטעם ארגון השב"כ לא נמסרה תגובה לאתר החדשות N12.
כזכור, בתחילת החודש התקיים דיון בבג"ץ ביחס לעתירות שהתמקדו בפיטורי ראש השב"כ רונן בר. עם סיומו, ניתן צו ביניים שאוסר על הממשלה לקדם כל מהלך שעוסק בפיטורי ראש השב"ר רונן בר עד להחלטה אחרת. בנוסף, נאסר על הממשלה להכריז על מחליף חדש לרונן בר, לפגוע בסמכויותיו ואף לראיין מועמדים לתפקיד הבכיר.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.ייאאללהה לך כבר אבו נזק (ל"ת)ישראל 04/2025/14הגב לתגובה זו1 0סגור
-
עם אדולף נתניהו (ל"ת)מה 04/2025/15הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.גועללא נכון 04/2025/14הגב לתגובה זו0 0בגלל סיגריות יש סרטן! צריך לתבוע את כול חברות הסיגריות ולרושש אותם! צריך לכתוב מכתב לארגון הבריאות העולמי על רשלנות רפואית! רונן בר....זה אוסמה בן לאדןסגור