בארץ
סקר מנדטים מטורף: בנט מנצח את נתניהו, יאיר גולן חוגג הישג ענק
על פי סקר המנדטים, נפתלי בנט מצליח לעקוף את רה"מ נתניהו בבחירות הבאות לכנסת עם 23 מנדטים. מפלגת הליכוד נשארת מאחור עם 22 מנדטים בלבד, יאיר גולן מתחזק עם 16 מנדטים והשר בצלאל סמוטריץ' לא עובר את אחוז החסימה

סקר המנדטים של ערוץ 12 מתפרסם ומציג נתונים די מעניינים, בהם ניתן להבחין כי נפתלי בנט, ראש ממשלת ישראל לשעבר, עוקף את ראש הממשלה נוכחי בנימין נתניהו. על פי הסקר של חדשות 12, במידה והבחירות לכנסת היו מתקיימות היום, מפלגת "הליכוד" הייתה מקבלת 24 מנדטים.
עוד עולה מהסקר, כי מפלגת "הדמוקרטים" של יאיר גולן מתחזקת עם 16 מנדטים ומפלגת "יש עתיד) של יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד גורפת 14 מנדטים. מפלגת "המחנה ממלכתי" של ח"כ בני גנץ עם 14 מנדטים ומפלגת "ישראל ביתנו" של ח"כ אביגדור ליברמן קיבלה 14 מנדטים.
מפלגת ש"ס של אריה דרעי קטפה 10 מנדטים וכך גם המפלגה "עוצמה יהודית" של השר איתמר בן גביר. מפלגת "יהדות התורה" של השר יצחק גולדנופף עם 8 מנדטים ומפלגת חד"ש-תע"ל עם 5 מנדטים. עוד עולה מסקר המנדטים, כי מפלגת רע"מ מקבלת 5 מנדטים בעוד המפלגות בל"ד ו-"הציונות הדתית" של השר בצלאל סמוטריץ' לא עוברות את אחוז החסימה.
בהסתכלות על מפת הגושים, נבחין כי האופוזיציה ביתרון מהותי ביחס לקואליציה. מפלגות האופוזיציה מחזיקות יחד ב-63 מנדטים בעוד שמפלגות הקואליציה מחזיקות ב-52 מנדטים בלבד. מפלגת חד"ש נותרת לבדה עם 5 מנדטים.
לאחרונה הודיע רה"מ לשעבר נפתלי בנט על השם הזמני של מפלגתו "בנט 2026" לקראת הבחירות המתקרבות לכנסת. בהתאם לכך, נשאלו משתתפי הסקר למי היו מצביעים במידה והבחירות היו מתקיימות היום ורשימה חדשה בראשות נתפלי בנט הייתה מתמודדת.
על פי הנתונים, המפלגה החדשה של בנט הייתה מקבלת 23 מנדטים בעוד שמפלגת "הליכוד" של נתניהו הייתה מצליחה לגרוף 22 מנדטים בלבד. במקום השלישי, ניצבת מפלגת "הדמוקרטים" של יאיר גולן עם 13 מנדטים ובמקום הרביעי מופיעה מפלגת ש"ס של אריה דרעי עם 10 מנדטים.
מפלגת "ישראל ביתנו" של אביגדור ליברמן עם 9 מנדטים וכך גם מפלגת "עוצמה יהודית" של השר איתמר בן גביר. מפלגת "יש עתיד" יורדת עם 8 מנדטים וכך גם מפלגת "המחנה הממלכתי" של בני גנץ. עוד צוין, כי מפלגת "יהדות התורה" מחזיקה ב-8 מנדטים, חד"ש תע"ל גורפת 5 מנדטים וכך גם מפלגת רע"מ.
עוד ב-
בתרחיש כזה, מפת המנדטים משתנה בהתאם. על פי סקר חדשות 12, מפלגות הקואליציה מחזיקות ב-49 מנדטים בעוד שמפלגות האופוזיציה מקבלות תמיכה רחבה יותר וגורפות 66 מנדטים. מפלגת חד"ש לבדה קוטפת 5 מנדטים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(10):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
10.אבל איך יתכן שבנט..יאיר גולן ובכלל השמאל בסקרים מקבליםרני 04/2025/17הגב לתגובה זו0 1ניצחון מוחלט..ובבחירות הם מתרסקים ?..האם הסקרים מזויפים על מנת לעבוד בעיניים על הציבור התמים ?...סגור
-
9.שטויותyuvi 04/2025/16הגב לתגובה זו0 0בחלום הלילה, בנט יכול לקבל רק מנדטים מהשמאל, בימין לא מאמינים לו. באם כך, הוא יכול לקחת קולות מלפיד וגולן וגם מגנץ, כך שהכל נשאר במשפחה.......סגור
-
8.בנט יקבל 3 מנדטים - תזכרו מה שכתבתי (ל"ת)אור 04/2025/15הגב לתגובה זו1 2סגור
-
7.חחחחח מי שעשה את הסקר חי באשליות קשות (ל"ת)בר 04/2025/11הגב לתגובה זו2 0סגור
-
6.ל.מישן 04/2025/07הגב לתגובה זו1 1אני לא מבין מה צריך לקרות במדינת ישראל אחרי 7 באוקטובר כדי להיפטר מהליכוד מה עוד צריך לקרות כמעט השמידו אותנו ובסקרים ליכוד מקבל 23 מנדטים איפה זה נשמע דבר כזה איזה עם אין לי מילים איך להסביר את זה אסור להחזיק בשלטון מפלגה אחד כל כך הרבה שנים זה גורם לשחיתות עם ישראל תתעוררסגור
-
5.קיבל פרס מלפידיוכי 04/2025/07הגב לתגובה זו1 0בני תרבות מקיאים מקרבם מגלומן אינפנטיל חסר מעצורים, שביזה את הדמוקרטיה הישראלית כשהפך לראש ממשלה עם שישה מנדטים בלבד.סגור
-
4.איך זה שעד היום לא פגשתי אחד שיצביע עבור בנט? (ל"ת)איתן 04/2025/07הגב לתגובה זו3 1סגור
-
3.מחדלייהו יזכר כאדריכל הרצח של רה"מ יצחק רבין ז"ל. (ל"ת)בתולדות יכתב 04/2025/07הגב לתגובה זו3 2סגור
-
2.הבנאדם לא עובר את אחוז החסימהבדיחות על הבקר 04/2025/06הגב לתגובה זו1 2חחחחחחחחחחסגור
-
1.שמעון פרס ניצח תמיד .אמת 04/2025/06הגב לתגובה זו5 3מכץגוחכים במקרה הטוב עצוב לכם שאתם כלום אויר נאדהסגור