בריאות
בגיל 73: איש התקשורת מהמוערכים בישראל הלך לעולמו
יגאל גלאי, העורך הוותיק של עיתון "פנאי פלוס" שעשה תפקידים רבים בתקשורת כולל במשרד התקשורת 'גלאי', נפטר היום

אבל כבד עבור העולם התרבותי והפרסום בישראל שאיבד הערב (ראשון) את אחת מדמויותיו המשפיעות ביותר, עם לכתו של העיתונאי והסופר יגאל גלאי בגיל 73. גלאי, שהיה מהדמויות הבולטות והמשפיעות בתקשורת הישראלית, השאיר חותם בל-יימחה על נוף התקשורת המקומית.
גלאי היה איש אשכולות אמיתי, שהצליח לנוע בין מדיומים שונים בקלות יוצאת דופן. לצד תפקידיו הבכירים בעיתונות המודפסת, כולל תפקידו כסגן עורך ב"לאישה" ועורך "אנשים", הוא הותיר את חותמו גם בעולם השידור כמגיש רדיו ומפיק טלוויזיה. יצירתיותו באה לידי ביטוי גם בתחום הספרות, עם חמישה רומנים שפרסם בהוצאת מודן, ובעשייה הקולנועית עם יצירת סרט תיעודי. מורשתו העשירה והמגוונת תמשיך להשפיע על עולם התקשורת והתרבות הישראלי עוד שנים רבות.

חברת יחסי ציבור גלאי תקשורת קיימת כבר למעלה מארבעה עשורים ונחשבת לאחת החברות הוותיקות והמשמעותיות בתחום יחסי הציבור. לאורך השנים ליוותה גלאי תקשורת במסגרת פעילות יח"צ, אסטרטגיה, ניהול משברים, תדמית וקמפיינים מאות חברות בינלאומיות ומקומיות, אנשי עסקים, רשויות מקומיות ופרויקטים בתחומים שונים.
משרד גלאי תקשורת הוקם על ידי צוקי גלאי ואז הצטרף יגאל גלאי, העורך הוותיק של עיתון "פנאי פלוס". בין חברות יחסי הציבור בישראל נחשבת חברת יחסי ציבור גלאי תקשורת למומחית בניטור משברים בזמן אמת, ניהול קמפיינים בינלאומיים, השקת מוצרים חדשים והחדרת מוצרים ושירותים בינלאומיים חדשניים לשוק המקומי.
עוד ב-
חברת יחסי ציבור גלאי תקשורת היא זרוע יחסי הציבור של קבוצת התקשורת Baysberg Team שהוקמה על ידי האחים אלמוג וגל בייסברג. הקבוצה מונה כ-100 עובדים ותחתיה חמישה מותגים מרכזיים שיחד נותנים לכל לקוח פתרון מקיף 360 מעלות לכל הצרכים התקשורתיים והשיווקיים הקיימים כיום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.יגאל יקריניב 02/2025/02הגב לתגובה זו1 0תודה על הזכות לעבוד תחתיך, איתך. ... עשית טוב תמיד. דמותך תישאר בלבבות רבים...יהי זכרך ברוך...סגור