עסקי ספורט
אבל בתקשורת הישראלית: העיתונאי האהוב מת בגיל 59
איתן מרקוביץ' שהותיר חותם משמעותי בתחום כעורך מדור הספורט ב"הארץ" (2005-2008), ודרך תפקידיו המגוונים בכלי תקשורת מובילים, הלך לעולמו

בשורה עצובה נפלה הערב (שבת) על חובבי הספורט בישראל. איתן מרקוביץ', עיתונאי ועורך מוערך שעיצב את פני עיתונות הספורט הישראלית, נפטר היום בגיל 59 לאחר מאבק במחלה. הלווייתו תתקיים מחר בשעה 15:15 בבית הקברות בקיבוץ גבעת ברנר.
מרקוביץ' הותיר חותם משמעותי בתחום כעורך מדור הספורט ב"הארץ" (2005-2008), ודרך תפקידיו המגוונים בכלי תקשורת מובילים. "הוא חסר כבר יותר מדי שנים לעולם התקשורת, שהיה יכול ללמוד ממנו כל כך הרבה", הספיד אותו שלומי ברזל ב'הארץ'.
עוד ב-
בצעירותו, הפגין חן אומץ לב יוצא דופן כלוחם במחתרת האצ"ל. למרות שנעצר פעמיים על ידי הבריטים בעת שהדביק כרוזים בעיר העתיקה של ירושלים, לא נרתע והמשיך במאבק לעצמאות ישראל. מסירות זו לערכיו ולאמונותיו ליוותה אותו לאורך כל חייו המקצועיים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אין לכם מושגחרבות ברזל 02/2025/02הגב לתגובה זו0 0מי האיש ומה בדיוק היה מעמדו עד כדי שאפילו תמונה לא היתה לכם. לא מכובדסגור