דיגיטל וטק

בדרך ללונדון: אלו הסטארטאפים שייצגו את ישראל בתחרות הבינלאומית

ארבעה סטארטאפים ישראלים נבחרו בתחרות המקומית וייצגו את ישראל בתחרות ה-GESAwards היוקרתית בינואר 2025. מי הם המיזמים שהצליחו להרשים את השופטים בתל אביב, ואיך הם מתכננים לשנות את עולם החינוך?
רפאל בן זקרי | 
הייטק בישראל-אילוסטרציה (צילום shutterstock)

במהלך שבוע האד-טק שהתקיים בבורסה לניירות ערך בתל אביב, הוכרזו הזוכים בתחרות הישראלית לחברות טכנולוגיות חינוכיות. ארבעת הסטארטאפים המובילים שנבחרו ייצגו את ישראל בתחרות ה-GESAwards היוקרתית בלונדון, שתתקיים בינואר 2025.

הסטארטאפ Nick Academy, אשר זכה במקום הראשון, מציע פלטפורמת למידה המשלבת חינוך ובידור עבור ילדים, עם דמויות מעולם התוכן של ערוץ ניקלודיאון. במקום השני זכה Twee, מיזם שמציע כלי מתקדם למורים המאפשר ליצור מערכי שיעור מותאמים אישית על פי קצב הלמידה של כל תלמיד. Singit, שיטה חדשנית ללימוד אנגלית באמצעות מוזיקה בשיתוף פעולה עם אמזון, הגיעה למקום השלישי. בפרס חביב הקהל זכה Varno, סטארטאפ שמפתח מערכת ניהול מבוססת בינה מלאכותית המיועדת לגני ילדים.

הזוכים: (מימין לשמאל): צבי קפלין (Singit), אלון אברמי ((Nick Academy, איסלם מנסור, אחמד פדילה (Varno) , אלינה לובימובה (Twee), אבי ורשבסקי, מנכ"ל מיינדסט ויוסי ביידץ, מנכ"ל מטח | קרדיט: גיא שילה
עשרות משקיעים מאירופה וארה"ב הגיעו לישראל לרגל שבוע האד-טק, שהוקדש לנושא הלמידה בעידן חוסר הוודאות, ואירחו מפגשי מנטורינג ושפיטה לסטארטאפים המשתתפים. במהלך השבוע, הדגישו המארגנים את החשיבות של השקעה בפתרונות מבוססי בינה מלאכותית שממלאים תפקיד משמעותי בעיצוב עתיד החינוך.
 

אלוף (במיל') יוסי בידץ לשעבר ראש חטיבת מחקר באמ"ן ומפקד המכללה לביטחון לאומי, הדגיש כי דווקא על רקע המלחמה עולה החשיבות של השקעות במדינה בתחום ה-AI, והוסיף: ״בעשור האחרון מובילים מטח ו- MindCet  את ה-EdTech  בישראל ומהווים גורם משמעותי ומוביל בפעילות הקהילה הזו בארץ, יחד עם משקיעים ויזמים מרחבי העולם".

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה