רכב
כך המפכ"ל לשעבר התחמק מדו"ח תנועה: "את יודעת מי אני?"
קובי שבתאי, מפכ"ל המשטרה נתפס כי נסע שהוא חרג בכמעט ב-40 קמ"ש מעל המהירות המותרת ושוחרר ללא דו"ח או קנס. בשיחתו עם שוטרת התנועה: "את יודעת מי אני?"

אלמוג בוקר בחדשות 12 חשף הערב (ראשון) כי המפכ"ל לשעבר, קובי שבתאי נתפס לפני כשבועיים כי נסע מעל המהירות המותרת, 136 קמ"ש. המקרה אירע בכביש 4 לכיוון צומת עד הלום, בה הנסיעה מותרת עד 90 קמ"ש.
כששוטרת התנועה עצרה את המפכ"ל לשעבר הוא שאל אותה: "את יודעת מי אני?". לאחר מכן, היא שחררה אותו ללא קנס וללא דו"ח.
המפכ"ל לשעבר, שבתאי אישר את הטענות המיוחסות לו והגיב: "בחיים לא ניצלתי את מעמדי ואת התפקידים שלי. כמו אזרח שנתפס בפעם הראשונה, אתה אומר לו 'נו נו נו' ומשחרר אותו. שאלתי אם היא מזהה מי אני, כי ראיתי שהיא מתלבטת". והוסיף: "נכון, המהירות הייתה מאוד מצומצמת - אבל לקטע קטן".
בנוסף הסביר מה קרה אותו אירוע: "מדובר בהיסח דעת של שנייה אחת, לא נסעתי ברצף במהירות. נסעתי כמעט שעתיים בצורה חוקית. יכול לקרות לכל בן אדם". והדגיש: "הייתי מאוד מאוד מופתע שעצרו אותי". תגובה המשטרה לחדשות 12 על המקרה: "הוא ייבחן".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה