טלוויזיה
אמיר שורוש מפתיע: "אני אוהד בית"ר"
השחקן שמגלם את ראמזי מקופה ראשית, אמיר שורוש סיפר כי למרות שהוא ממוצא ערבי הוא אוהד את קבוצת הכדורגל בית"ר י-ם: "לא הייתה בעיה להקניט ערבים"
בפרק הבכורה אמש (שישי) של "שום פלפל ושמן זית" בכאן 11 בהגשתו של השף חיים כהן הגיע להתארח אחד השחקנים האהובים על מסך הטלוויזיה, אמיר שורוש.
שורוש סיפר על הפרט המפתיע שלא בטוח שכולנו יודעים. "תשמע, אני גדלתי בשכונה של אוהדי בית"ר, אני אוהד בית"ר במקור", אמר והמשיך: "זו השכונה שכאילו גדלתי אליה, אני הכרתי כדורגל ככה. אז לשכונה לא הייתה בעיה עם להקניט ערבים, בוא נגיד ככה".
השחקן סיפר על ההתמודדות הגדולה שלו עם המצב הרגיש: "קודם כל, ניסיתי להבין בהתחלה. הייתי ילד מאוד אהוב בבית הספר, אבל עדיין, אתה יודע, ילדים כמו ילדים – ברגע של חולשה או רגע של עצבים, הם נוגעים בנקודות כאילו, אני קורא לזה כל אחד והתיק שלו".
שורוש הסביר: "החנון - יגידו לו משקפופר חנון, הערבי - יגידו לו ערבי, הנשי - יגידו לו הומו. ואת זה קלטתי בגיל מאוד מאוד מוקדם, וקלטתי שבתוך הדבר הזה אני לאו דווקא הכי חלש פה באזור. יש אנשים שסובלים יותר ממני".
עוד ב-
על רגע השינוי: "אני חושב שמלחמת המפרץ, זה היה הרגע שהבנתי משהו שיכול להיות שעשיתי לעצמי הנחה, ויכול להיות שעד היום אני חושב ככה בערך: זה שכאילו עכשיו אנחנו במלחמה, אני מבין על איזה ערבים הם מדברים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



