טלוויזיה

כוכב הפטריוטים: "ברור שנתניהו אחראי ל-7 באוקטובר. הוא צריך לשלם בכסאו"

איתמר פליישמן, פאנליסט תוכנית 'הפטריוטים' בערוץ 14, אומר בפודקאסט כי ראש הממשלה אחראי לאירועי 7 באוקטובר, מצהיר שלא יצביע לו בבחירות הבאות, ומבהיר מי לדעתו נושא באחריות הראשית
מערכת ice |  1
נתניהו באולפן הפטריוטים ערוץ 14 (צילום אלוני מור, פלאש 90)
פאנליסט תוכנית 'הפטריוטים', איתמר פליישמן, התייחס בחריפות לאחריות של ראש הממשלה בנימין נתניהו לאירועי 7 באוקטובר, במהלך ריאיון לפודקאסט של נדב פרי מבית All in. הדברים נאמרו במסגרת דיון על השיח הציבורי סביב האחריות הפוליטית לאירועים.
נדב פרי שאל במהלך השיחה: "אתם באים לטענות לאנשים שאומרים שנתניהו צריך לשלם בכסאו על ה־7 באוקטובר". פליישמן השיב: "נו בסדר, מותר גם לבוא בטענות למי שאומר את זה. אני חושב שהוא צריך לשלם בכסאו. ואני מאלה שאומרים את זה. אני לא שוכח את ה־7 באוקטובר. כל מי שהיה אחראי לאירוע הזה לא יכול להישאר. וברור שנתניהו ברגל המדינית, נבחר הציבור, הוא האחראי הראשי. יש פה שאלה? אין פה שאלה. ואני לא חושב שהוא יכול להישאר. אני לא אצביע לו, אצביע למישהו אחר בימין. לא אצביע נתניהו".
 

בהמשך הריאיון עברו השניים לנושא אחר, ופליישמן הוסיף: "אני אגיד לך מה הבעיה: עם נתניהו הייתם יכולים לעשות עסקים ולעשות את הרפורמה (המשפטית) הזאת באיזושהי דרך שתוכלו לחיות איתה. נכון? אני אסביר לך את זה ככה: מי היה המועמד הרפובליקני לנשיאות ארצות הברית לפני דונלד טראמפ? מיט רומני. הוא הממלכתיות באמת, בקשר טוב עם הצד השני ודיבור נחמד, והוא תמיד מדבר על מדיניות ומכיל את הצד השני, והם אמרו עליו שהוא יחזיר את השחורים לאזיקים".
 

לדבריו, "ואז מי בא אחריו? טראמפ. מי שיבוא אחרי זה, זה הרבה טלי גוטליבים. עכשיו תחליטו אם אתם רוצים את זה. לא כי אני... זה לא איום, אני חושב שזה אלקטורלית מה שעומד לקרות. סבבה, כי אנשים אומרים 'טוב זה מוגזם', ואם אתם (השמאל ומערכת המשפט) מתנהגים בצורה כזאת, אז גם הטיפול צריך להיות מוגזם".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    האם פעם הצבעת נתניהו?
    ZB 01/2026/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כנראה שלא טעות לעולם חוזרת הרכב פטריוטי זמרי הצביע בנט מגל היה אצל בנט יש להודות ערוץ 14 הוא של ביביסטים אבל רוב הפרשנים והקריינים רלביסטים
    סגור