טלוויזיה

חדש על המסך: כל מה שחם ומעניין בטלוויזיה בשבוע הקרוב

מדי שבוע נביא לכם את התכנים החדשים שעולים לשידור בסטרימינג, בפריים טיים ובשירותי התוכן שאתם צורכים בטלוויזיה. השבוע: סדרה עלילתית ראשונה על תוכנית "ההתנתקות" בכיכובו של עמוס תמם. ומה עוד?

אפרת קרסנר | 
חדש על המסך (צילום shutterstock)
מזפזפים בין הערוצים ומחפשים המלצת צפייה? מדי שבוע נביא לכם כאן המלצות לכל הסדרות, התוכניות, הסרטים והמשדרים המעניינים שעולים לצפייה במסך הקטן. אז במה כדאי לצפות בסוף השבוע ואילו סדרות חדשות מתוכננות לעלות בקרוב? אלו ההמלצות לשבוע הקרוב.
"ההתנתקות"
דרמה ישראלית של כאן בכיכובם של עמוס תמם ודינה סנדרסון, המתרחשת על רקע הנסיגה מרצועת עזה ופינוי יישובי גוש קטיף בקיץ 2005. הסדרה, שנכתבה בהשראת דמויות אמיתיות, עוקבת אחר מפקד מבצע ההתנתקות תא"ל שילה מאז"ה (בגילומו של עמוס תמם), ומייצגת את מגוון הקונפליקטים שאירוע כל כך דרמטי יכול להוליד.
מאז"ה, חובש כיפה סרוגה, לוקח על עצמו תפקיד כמעט בלתי אפשרי, שמעמת אותו עם הקהילה שלו עצמו ועם בני משפחתו הקרובים אליו ביותר.
מתי? 25.8 ב-21:30
איפה? כאן 11

 

"הפעם הראשונה שלי"
21 משתתפים שמגדירים עצמם בתולים/ות נאספים ל"גן עדן" טרופי כדי לבחון קשרים רומנטיים ואינטימיים בסביבה נטולת שיפוטיות, עם דייטים מאורגנים ואתגרים שמכוונים לשיחה פתוחה על גבולות, אמונה, פחדים וניסיון דל במערכות יחסים.
מתי? 25.8
איפה? דיסני פלוס
"חיי עם משפחת וולטר"
אחרי חופשת קיץ טעונה בניו יורק, ג'קי חוזרת לעיירה סילבר פולס ונקלעת מחדש למשולש הרומנטי בינה לבין האחים אלכס וקול. הפעם הקשרים מסתבכים עוד יותר: אלכס מנסה לפלס דרך חדשה מחוץ למשפחה, בעוד קול מתמודד עם זהות מטלטלת ופרישה מכדורגל.
מתי? 28.8
איפה? נטפליקס
מחפשים עוד המלצות לשבועות הבאים? מדי שבוע נעדכן אתכם כאן בתאריכים ובתכנים הכי מעניינים והכי שווים שצפויים לעלות, בשביל שאתם לא תפספסו. צפייה מהנה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה