טלוויזיה

רינה מצליח על ההחלטה שלא להפוך לאמא: "יש לזה מחיר"

בתוכנית הטלוויזיה "המטבח המנצח - MKR", מגישת החדשות לשעבר סיפרה על החלטתה שלא להביא לעולם ילדים: "אי אפשר להגיד שאתה לא משלם על זה מחיר" | כל הפרטים
מערכת ice | 
רינה מצליח (צילום יוטיוב/ כאן 11)
העיתונאית והשחקנית רינה מצליח, אשר שימשה כמגישת תוכנית הטלוויזיה "פגוש את העיתונות" בערוץ 12, מככבת בעונה החדשה של תוכנית הריאליטי "המטבח המנצח – MKR" יחד עם אחייניתה מיתר.
בתוכנית שתשודר הערב (שלישי) בקשת 12, רינה מצליח מספרת על החלטתה שלא להביא ילדים לעולם.  "בגלל שאין לי ילדים משלי, אז בשביל להיות אתכם ולעשות אתכם דברים, זה כאילו הכיף הכי גדול שיש. במיוחד איתך, שאנחנו יכולות לדבר", אמרה רינה מצליח לאחייניתה.  "את יודעת, יש נשים שלא הביאו ילדים לעולם והן אומרות; 'טוב לי', כדי שחלילה לא יראו פגיעות בבחירות שהן עשו בחיים", אמרה אחייניתה של מצליח.
בהמשך דבריה, פנתה מיתר למצליח ואמרה: "במקרה שלך, תמיד ידענו שזה מה שהיה הכי נכון לך. ברוך השם, יש לא מעט אחיינים ונכדים". העיתונאית הוותיקה לא הסכימה עם דבריה של מיתר והודתה בפני המצלמה:  "לא, יש לזה מחיר. אי אפשר להגיד שאתה לא משלם על זה מחיר".
בהמשך דבריה, רינה מצליח סיפרה בפתיחות על הרגע בו היא החליטה כי היא לא מעוניינת להיות אמא: "היה את הרגע הזה שאמרתי לעצמי; 'רינה, האם את רוצה עכשיו להיכנס להיריון ולעשות ילד לבד? את יכולה, יש לך כסף, יש לך עזרה'. החלטתי שאני לא רוצה. לא רציתי".  
כזכור, בשנת 2022 רינה מצליח הודיעה על עזיבתה את תוכנית הטלוויזיה "פגוש את העיתונות", אותה היא הגישה במשך תשע שנים. בנובמבר באותה השנה, העיתונאית פרשה מחברת החדשות עקב מחלת סרטן השד. 
לאחר מכן, היא החלה לשדר תוכנית שבועית עם העיתונאי עקיבא נוביק ב"כאן ב". שנה לאחר מכן, היא שיחקה בתפקיד קטן בסרט "גן הקופים" של הבמאי אבי נשר. בשנת 2024, רינה מצליח כיכבה בסדרה "הסוכן" בערוץ "טין ניק".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה