טלוויזיה
כתבת חדשות 12: "האנשים האלה מפחידים אותי יותר מכל איום"
לאחר שחסמה את ינון מגל ברשת החברתית X, העיתונאית מיכל פעילן חושפת וידוי מפתיע: "איראן, חיזבאללה, חמאס, האנשים האלה מפחידים אותי יותר מכל איום אחר" | כל הפרטים
מיכל פעילן, כתבת הרווחה של חדשות 12, מקפידה להביע את עמדותיה ברשתות החברתיות ביחס לנושאים שעולים על סדר היום הציבורי-תקשורתי. לאחר שמתחה ביקורת חריפה על ינון מגל והצהירה כי היא חסמה אותו ברשת החברתית X, העיתונאית הוותיקה שיתפה במשנתה ביחס ליום שאחרי מלחמת "חרבות ברזל".
"בסוף בסוף כשתיגמר המלחמה, עדיין נצטרך לחיות פה לצד אנשים שהביעו שמחה על כך שהאיראנים הצליחו לרצוח אישה מבוגרת שהפגינה בעד החזרת החטופים. היא קיוותה שאזרחים שנחטפו מהבית שלהם ועוברים התעללות יום יום, יחזרו למשפחות שלהם. איראן, חיזבאללה, חמאס, האנשים האלה מפחידים אותי יותר מכל איום אחר", כתבה פעילן.
כזכור, העיתונאית עקצה את ינון מגל, שדרן הרדיו ומגיש תוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים" בערוץ 14. ציוץ חריג שפרסם מגיש ערוץ 14 עורר את זעמה הרב של מיכל פעילן ולכן היא החליטה לחסום אותו ברשת החברתית הפופולרית. בציוץ שפרסם, הציג ינון מגל את תמונתו של רה"מ נתניהו בריאיון לערוץ 12 ולצד זאת כתב: "בינתיים מכון ויצמן חטף טיל... אז הקב"ה 1 ומכון וייצמן 0".
בסוף בסוף כשתיגמר המלחמה, עדיין נצטרך לחיות פה לצד אנשים שהביעו שמחה על כך שהאיראנים הצליחו לרצוח אישה מבוגרת שהפגינה בעד החזרת החטופים. כי היא קיוותה שאזרחים שנחטפו מהבית שלהם ועוברים התעללות יום יום, יחזרו למשפחות שלהם.
— Michal Peylan • מיכל פעילן (@michalpeylan) June 26, 2025
איראן, חיזבאללה, חמאס, האנשים האלה מפחידים אותי יותר מכל…
כזכור, העיתונאית עקצה את ינון מגל, שדרן הרדיו ומגיש תוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים" בערוץ 14. ציוץ חריג שפרסם מגיש ערוץ 14 עורר את זעמה הרב של מיכל פעילן ולכן היא החליטה לחסום אותו ברשת החברתית הפופולרית. בציוץ שפרסם, הציג ינון מגל את תמונתו של רה"מ נתניהו בריאיון לערוץ 12 ולצד זאת כתב: "בינתיים מכון ויצמן חטף טיל... אז הקב"ה 1 ומכון וייצמן 0".
כתבת הרווחה של חדשות 12 שיתפה את הציוץ שפרסם ינון מגל ולצידו כתבה: "חסמתי את האיש הנורא הזה, אז רק עכשיו נתקלתי בציוץ שלו שמישהי שיתפה… איך הדבר הזה עובר ככה בשקט? עד כדי כך נרמלו פה שנאת ישראלים לישראל?".
עוד ב-
עוד ציינה פעילן: "האיש אשכרה שמח על פגיעת טיל איראני! שלא לדבר על הרס של מחקר ומדע של שנים… כמה מטומטם ונבזה אתה צריך להיות כדי לחגוג דבר כזה? פטריות (לא פטריוט) שרק חיכו שההנהגה תשקה אותם כדי לצמוח. מפחיד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.איני מאמין שמגל אמר שטות כזאת (ל"ת)לאו 06/2025/28הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.מי שנרמל את השנאה זו את וחבר מרעייך הקפלניסטים (ל"ת)צבי 06/2025/27הגב לתגובה זו3 0סגור
-
2.אלימהאבישי?? 06/2025/27הגב לתגובה זו1 0אל תשאל אמא וכוחנית מסלפת עובד עובדות שנה שלמה אתם חוסמים שוברים שורפים סליחה מדינה היא רק שלך רק אתם משרתים במדינה אתם משלמים מיסים עכשיו בוכה כי כולם גילו את האמת מי אתם תבכיסגור
-
1.התקשורת היהודית הישראלית העלובהצפוני 06/2025/26הגב לתגובה זו1 0כשאת אומרת האנשים האלה, את מתכוונת ל68 מנדטים?סגור



