תיירות

אל על בבשורה מפתיעה: אלה היעדים החדשים אליהם תטוס

חברת התעופה פותחת רשמית את המכירה לשני יעדים מבוקשים באסיה ובדרום אמריקה. מתי ימריאו הטיסות הראשונות, כמה יעלה כרטיס ומהי הטיסה הארוכה ביותר בתולדות החברה שיצאה לדרך?

מערכת ice | 
מטוס אל על (צילום יוסי אלוני, פלאש 90)
חברת אל על מודיעה היום (חמישי) על פתיחת המכירה לטיסות ישירות לשני יעדים מרכזיים ברשת הנתיבים המתרחבת של החברה - סיאול שבדרום קוריאה ובואנוס איירס שבארגנטינה, זאת בהמשך להכרזות הקודמות על השקת הקווים.
הטיסות לסיאול יחלו בחודש מרץ 2027 ויופעלו בתדירות של שלוש טיסות שבועיות בימים שני, רביעי ומוצ”ש, במטוסי הדרימליינר המתקדמים של החברה הכוללים שלוש מחלקות שירות. הטיסות ימכר החל מ-1,199$ עבור כרטיס הלוך-חזור במחלקת התיירים מסוג LITE.
במקביל, נפתחת היום המכירה לקו הישיר לבואנוס איירס, המהווה אבן דרך משמעותית בהתרחבות אל על לדרום אמריקה. הקו יחל לפעול בנובמבר הקרוב, בתדירות של שתי טיסות שבועיות בימים ראשון ושלישי, והטיסות יופעלו גם הן במטוסי הדרימליינר. הטיסות ימכרו החל מ-1,349$ עבור כרטיס הלוך-חזור במחלקת התיירים מסוג CLASSIC.
הטיסה לבואנוס איירס היא הארוכה ביותר שמפעילה אל על, עם משך טיסה של יותר מ-16 שעות, ומהווה חיבור ישיר ראשון מסוגו בין ישראל ליבשת זו מזה למעלה מעשור. הטיסות זמינות לרכישה באתר אל על או באמצעות סוכני הנסיעות.
שלומי זפרני, סמנכ״ל מסחר ומכירות באל על: פתיחת המכירה לשני היעדים מצטרפת למהלך רחב של הרחבת רשת הנתיבים של אל על, במסגרתו הכריזה החברה לאחרונה על שורת יעדים חדשים באסיה, אירופה ודרום אמריקה, וממשיכה לחזק את חיבורה של ישראל למוקדי תיירות, עסקים וקהילות יהודיות ברחבי העולם״.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה