תיירות

אל על בהנחיה דרמטית ומסעירה: זה מה שאסור לכם לעשות בטיסה

חברת התעופה עדכנה את נהלי הבטיחות באופן דרמטי, ואוסרת על שימוש במטענים ניידים מרגע העלייה למטוס ועד הנחיתה, כולל הטענתם. כל הפרטים
מני הרץ |  3
מטוס אל על המשופץ (צילום דוברות אל על)
נוסעי חברת אל על הופתעו לגלות בימים האחרונים עדכון משמעותי בהנחיות הבטיחות של החברה, שעלול להשאיר רבים מהם ללא אפשרות להטעין את המכשירים הסלולריים במהלך הטיסה. על פי ההנחיות החדשות והמחמירות שהפיצה החברה, חל איסור גורף להעלות יותר ממטען נייד (Power Bank) אחד לכל נוסע. מעבר למגבלה הכמותית, החברה מציבה תנאים נוקשים גם לגבי סוג המטען-קיבולת המטען המותרת אינה יכולה לעלות על 100Wh, ועל המכשיר עצמו חייב להופיע סימון ברור המעיד על ההספק שלו. במידה והסימון נשחק או לא קיים, המטען לא יורשה לעלייה למטוס.
אך כאן לא נגמרות ההגבלות עבור הצרכן הישראלי הממוצע שרגיל להשתמש בסמארטפון לאורך כל שעות הטיסה. החברה מדגישה כי חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש במטען הנייד מרגע העלייה למטוס ועד הנחיתה, כולל איסור מוחלט על הטענת המטען עצמו באמצעות שקעי החשמל המצויים במטוס. מדובר בשינוי דרמטי בנהלים שנועד להגביר את רמת הבטיחות ולמנוע סיכוני התלקחות של סוללות ליתיום בתא הנוסעים. נוסעים שלא יעמדו בדרישות הללו מסתכנים בכך שהפריט יוחרם על ידי צוות המטוס, כאשר החברה מבהירה מראש כי לא תישא באחריות על אובדן או נזק למטענים שיוחרמו בשל אי-עמידה בנהלים. מומלץ לכל נוסע לבדוק היטב את המפרט הטכני של הסוללה שברשותו עוד לפני ההגעה לנמל התעופה כדי להימנע מאי-נעימות בפתח המטוס.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    לי לא מפריע, אני לא טס באל על שנים. בעיקרון. (ל"ת)
    משה 02/2026/12
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    הכתב מני הרץ, שומע? כמעט בכל מטוס של אלעל יש USB אישי
    דן הדקדקן 02/2026/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זאת אומרת שלהגיד: שעלול להשאיר רבים מהם ללא אפשרות להטעין את המכשירים הסלולריים במהלך הטיסה . זו הגזמה פראית. טיפה הבנה על הנושא שאותו אתה מסקר
    סגור
  • 1.
    ההגבלות אינן רק של אל על
    טייס עברי 02/2026/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וגם לא על "האזרח הישראלי הממוצע". עקב מספר התלקחויות של סוללות ליתיום קיום בטיסה אסרו רשויות תעופה בעולם - ארגון התעופה הבינלאומי, איגוד חברות התעופה הבינלאומי, רשויות תעופה מדיניות וחברות תעופה עצמן - איסור מוחלט על סוללות נטענות כאלה העבודה שבבטן המטוס ואיבור על קיבולת מסויימת בעבודתו היד בתא הנוסעים. במקרה הזה, אל על פועלת נכון ולא כגחמה. גילוי נאות - אין לי, לא היה לי ולא יהיה לי כל קשר לאל על.
    סגור