עסקי ספורט
מרדכי דוד התעמת מול המוני אוהדי הפועל ת"א: "הגעתי עם 5 חבר'ה"
לאחר שאוהדת בית"ר הותקפה, מרדכי דוד הגיע בסיום הדרבי לבלומפילד כדי "לבחון" את אוהדי הפועל ת"א מקרוב. תחת קריאות הסתה ואיומים מצד המונים, דוד סירב לסגת עד שהמשטרה פינתה אותו, וכעת הוא מגיב: "5 חברים מול אלפים שלכם"
פעיל הימין מרדכי דוד, המוכר לציבור בעיקר בשל פעולות המחאה והחסימות שהוא מוביל נגד דמויות בכירות כמו אהרן ברק, אהוד ברק והעיתונאי גיא פלג, עמד אמש (מוצאי שבת) במרכזה של דרמה ליד אצטדיון בלומפילד ביפו.
דוד הגיע לאזור בתום משחק הדרבי התל-אביבי במטרה מוצהרת לדבריו, "לבדוק האם אוהדי הפועל תל אביב מסוגלים לתקוף גם גברים", זאת כמענה לאירוע מיום חמישי האחרון בו הותקפה לכאורה אוהדת בית"ר ירושלים.
דוד התייחס בדבריו ככל הנראה לכוכבת הריאליטי נטע ברזני, אשר נקלעה לעימות עם אוהדי הפועל מחוץ לשער 5 לאחר שהחלה לשיר מול המון מאוכזב, דבר שהוביל למתקפת קללות ואיומים קשה נגדה.
בתיעודים שעלו מתוך הזירה נראה דוד כשהוא מוקף בהמוני אוהדי הפועל זועמים שסבבו אותו מכל עבר. האווירה במקום הפכה לנפיצה במהירות, כאשר האוהדים הטיחו בו איומים באלימות פיזית וקראו לעברו קריאות קשות ומסיתות כמו "בן גביר מת", "כהנא מת" ואף "מרדכי לגז".
אחרי שתקפו אוהדת ביתר בחמישי הגעתי לראות אם הם מסוגלים לתקוף גם גברים מסתבר שחוץ מלקלל בחבורה כהנא מת והומו הם לא מסוגלים לכלום(נציין שהרבה מהם אחלה גברים שהצטלמו איתי ותומכים בפעילות ונגד האוהדים ששרים כהנא מת)הם עוד קראו לי פחדן כי הגיעו שוטרים להרחיק אותי הם קוראים לזה בריחה😂 pic.twitter.com/S1l5sH0AYZ
— מרדכי דוד (@DwdHy30621) May 10, 2026
למרות הנחיתות המספרית הבולטת והעובדה שעמד כמעט לבדו מול קהל של המונים, פעיל הימין סירב לסגת או לשתוק למתקפות, ועמד מול ההמון בחוסר פחד מופגן. בסופו של דבר, עדי ראייה דיווחו כי כוחות המשטרה שנכחו במקום הבינו כי דוד אינו מתכוון לוותר או להתפנות מרצונו, ונאלצו להרחיקו בכוח מהזירה כדי למנוע הידרדרות לאלימות קשה ולהחזיר את השקט לרחוב.
העימות לא הסתיים בשטח ועבר במהירות לרשתות החברתיות, שם המשיך דוד להתכתש עם אוהדי הקבוצה. בפוסט שהעלה לרשת X טען אחד האוהדים של הפועל כי דוד וחבריו: "חבורה של גברים עד שהם פגשו אוהדי הפועל ואז הם ברחו בחסות השוטרים שבאו כדי לשמור עליהם".
פעיל הימין, שלא נותר חייב, השיב במתקפה חריפה וכתב: "ברחו? יא קוקסינל הגעתי עם 5 חברה מול אלפים שלכם תראה לי תיעוד אחד שאנחנו בורחים ותקבל מה שאתה רוצה, שהשוטרים מגיעים ומרחיקים אותי ממכם זה לא נקרא לברוח", כתב דוד.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מלך (ל"ת)ניר 05/2026/10הגב לתגובה זו0 0סגור



