עסקי ספורט
יוסי בניון נחשף: זה המהלך העסקי הבא שלו
אחד הדמויות המעניינות ביותר בכדורגל ישראלי, יוסי בניון לא עסק בתחום מאז שפוטר מתפקידו בנבחרת ישראל, כעת נחשף מה יהיה הצעד הבא שלו
אחד מהכוכבים הגדולים של הכדורגל הישראלי לדרותיה, יוסי בניון נעלם מהרדאר לאחר שסיים את תפקידו כמנהל המקצועי של נבחרת ישראל.
כעת, בתכנית "יציע העיתונות - ראשון בכותרות" שמשודרת ב"ערוץ הספורט", העיתונאי רן בוקר חשף מה המהלך הבא של כוכבה של ליברפול בעבר. "הוא כותב אותו בשנתיים האחרונות בליווי צמוד של עורך ספרותי. הוא ייקרא 'מדימונה לליברפול', מדובר בספר העצמה שהוא כותב בעצמו ומוציא אותו לבד ללא הוצאת ספרים", אמר.
עוד הוסיף וסיפר מה התכנית שלו למכירה ומתי הוא צפוי להוציא לאור את הספר: "הוא בונה על למכור עשרות אלפי עותקים. הטיימינג של הוצאת הספר זה מה שהוא מחכה לו, הוא מחכה לאחרי המלחמה".
עוד ב-
רק לאחרונה, ב"ישראל היום" נערכה בדיקה בנוגע לסכומי הכסף שהרוויח בהמלך הקריירה. על פי הדיווח, בניון שרשם קריירה גדולה וזכה ללבוש את החולצות האדומות של שניים מאריות אירופה, ליברפול וארסנל הרוויח סכומי עתק בתור כדורגלן. אחרי שפרש, בניון החל להשקיע גם בנדל"ן והשווי המוערך שלו עומד כיום על כ-100 מיליון שקל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



