עסקי ספורט
עופר ינאי ושמעון מזרחי חוגגים: היורוליג חוזרת רשמית לישראל
בשורה אדירה לספורט הישראלי: הנהלת היורוליג הודיעה באופן רשמי כי משחקיהן של הפועל תל ומכבי תל אביב חוזרים לישראל החל מהשבוע השני של דצמבר, כמו גם משחקי הפועל ירושלים ביורוקאפ. השר מיקי זוהר בירך: " החלטה חשובה שמבטאת את חשיבות הספורט הישראלי לעולם"
מאז ה-7 באוקטובר הספורט הישראלי עבר טלטלות של ממש. במסגרת המקומית, המשחקים שוחקו למשך תקופה ללא קהל, ובמסגרת הבינלאומיות הספורט הישראלי חטף מכה של ממש אחרי שהמשחקים לא שוחקו יותר בישראל, מה שהביא לפגיעה תדמיתית וכלכלית קשה מאוד לקבוצות ולנבחרות השונות, כאשר מעל הכל ריחפה ברקע האפשרות שהקבוצות הישראליות יודחו ממפעלים אירופים שונים.
אלא שאחרי הפסקת האש, הנורמליות מתחילה לחזור לישראל (בינתיים) והיום (חמישי) התקבלה לה ההוכחה הכי טובה לכך אחרי שנודע כי הנהלת היורוליג אישרה סופית את ההחלטה שלה מחודש אוקטובר, והאופן רשמי הפועל תל אביב של עופר ינאי ומכבי תל אביב בה מי שמשמש כיו"ר הוא עו"ד שמעון מזרחי יחזרו לארח את משחקיהן בישראל. כמו כן, גם הפועל ירושלים של מתן אדלסון תחזור לארח את משחקי היורוקאפ.
ההחלטה הדרמטית לגבי החזרת משחקי הכדורסל הבינלאומיים לישראל התקבלה אחרי ישיבה שקיימה הנהלת היורוליג, בה רוב הקבוצות תמכו בהחזרת המשחקים לישראל. הפגישה הגיעה מספר ימים אחרי שמנכ"ל היורוליג ביקר בארץ והתרשם לחיוב מהמצב.
הקבוצות יחזרו לארח את משחקיהן בארץ החל מהשבוע השני של דצמבר, מה שאומר שהפועל ירושלים תארח את המבורג ב-9 בדצמבר בחולון, מכבי תל אביב תארח את וילרבאן ב-11 בדצמבר ביד אליהו, הפועל תל אביב תארח את הכוכב האדום ב-16 בדצמבר בארנה ומכבי תל אביב תארח את ולנסיה ב-18 בדצמבר בארנה.
השר מיקי זוהר בפגישה עם מנכ"ל היורוליג בישראל (צילום: משרד התרבות והספורט)
עוד ב-
שר התרבות והספורט מיקי זוהר שנפגש לפני מספר ימים עם מנכ״ל היורוליג פאוליוס מוטיונאס - בירך על חזרת המשחקים לישראל ואמר כי: "אני מברך על החלטת של הנהלת היורוליג לחדש את אירוח המשחקים בישראל. זו החלטה חשובה שמבטאת את חשיבות הספורט הישראלי לעולם. הספורט הוא גשר שמחבר בין כולנו, חזרת המשחקים מביאה איתה מסר ספורטיבי וחשוב. מדינת ישראל מקדמת בברכה את הקבוצות, הספורטאים, הצוותים והאוהדים שיגיעו לישראל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



