ויראלי

בלי בן הזוג: מגישת חדשות 12 חוגגת בחופשה בחו"ל

מגישת חדשות 12 טסה לחו"ל עם החברות המפורסמות. ואיפה נמצא בן הזוג בזמן הזה? כל הפרטים
מערכת ice | 
החדשות 12 (צילום מסך קשת 12, shutterstock)
כתבת ומגישת חדשות 12 אדוה דדון, טסה בתחילת השבוע לחופשה בחו"ל עם החברות המפורסמות.
היעד שנבחר הוא איביזה שבספרד, אליו דדון טסה יחד עם מגישת קשת 12 מיכל אנסקי והשחקנית סנדי בר. בני הזוג כמובן לא הוזמנו, כאשר בימים אלו ממש בן זוגה של אדוה דדון, ידין גלמן, נמצא בצילומים לקולקציה החדשה של חברת רנואר.
דדון, שנחשבת לאחת הנשים הבולטות בעולם התקשורת המקומי, משלבת קריירה אינטנסיבית עם חיים אישיים מלאי השראה לצדו של ידין גלמן, שרק לאחרונה חשף את סיפור התאהבותם. 



(מתוך חשבון האינסטגרם של אדוה דדון)
בחודש שעבר, זכתה כתבת החדשות המוערכת למתנה נהדרת לחג השבועות. לא, לא מדובר בתכשיט או מתנה חומרית אלא מתנה שהעלתה על פניה חיוך רחב והרחיבה לה את הלב במיוחד. זאת בזכות אירוע אישי ומרגש. דדון, חשפה רגע מלא רגש ותקווה כשהודיעה לעוקביה שהיא הפכה לדודה טרייה.
בסטורי מתוק שפרסמה באינסטגרם, שיתפה דדון תמונה חמודה במיוחד בה היא נראית מחזיקה את האחיינית החדשה שלה שרק נולדה. לצד התמונה כתבה: "אני דודה! נולדה לי אחיינית קטנה ומתוקה בחג שבועות".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה