ויראלי

אילנית לוי כועסת על אלירז שדה: ''נמלטתי, לא יודעת מה לעשות''

אילנית לוי חזרה מיום קשה של צילומים וגילתה שבעלה והילדים השאירו חול בכל נקודה בבית אחרי שבילו בים: ''אני יחפה וקולטת שגם פה יש חול. בקיצור, האם אפשר להוציא הצעת חוק, לא בקטע רע, שהולכים לים רק כשחוזרים למלון''
מערכת ice | 
אילנית לוי (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של אילנית לוי ilanitlevi_sade@)
עולמה של אילנית לוי התבלבל אמש (רביעי) כשחזרה מיום צילומים מתיש. הכוכבת, הידועה בדרישותיה הגבוהות לניקיון ולסדר, חזרה לביתה בשעה מאוחרת רק כדי לגלות שהבית הפרטי שלה מבולגן. בעלה אלירז שדה ושלושת הילדים חזרו מטיול ים והשאירו אחריהם חול בכל פינה בבית.
הפתעה הלא נעימה המתינה ללוי בכל חדר שנכנסה אליו. המקלחות העליונות, מקלחת הילדים ואפילו הרצפות בקומת הקרקע - כולם היו מכוסים בחול ים. המגישה המתוסכלת תיעדה את גילוי החרדות בסדרה של סרטוני סטורי, שבהם חשפה את מצבה הנפשי הרעוע לאחר שכל תוכניותיה להתקלח ולהירגע קרסו.

"אני הגעתי הביתה. יצאתי בחמש ורבע וחזרתי ברבע לאחת עשרה בלילה, ובאתי להתקלח, אמרתי לעצמי כל הדרך 'את לא עושה כלום, את לא עושה כלום', ואני נכנסת למקלחת, וכל הרצפה חול. כי הם התקלחו אחרי הים. שתי המקלחות למעלה חול. הלכתי למקלחת של אלין ואריאה - חול. אני יורדת למטה, כי פשוט נמלטתי, לא יודעת מה לעשות - חול. אני יחפה וקולטת שגם פה יש חול. בקיצור, האם אפשר להוציא הצעת חוק, לא בקטע רע, שהולכים לים רק כשחוזרים למלון?" פרצה בתסכול.
הדרמה הביתית לא הסתיימה כאן. לוי המשיכה לתעד את המציאות החדשה בביתה וגילתה שגם הגינה זוכה לחלקה בחול הים. בטון עצבני וכעוס היא הוסיפה: "גם בגינה יש חול. הם פשוט הסתובבו בכל הבית. אחרי הים, הם הסתובבו בבית. הם לא עלו ישר להתקלח, אלא הסתובבו בבית. כיף". אלירז שדה, שנתפס כאחראי לכאוס, לא השאיר את העניין ללא מענה והשיב בלקוניות: "אני יצאתי בחמש, חיים שלי", תוך שהוא משתף את הסטורי של אשתו ומנסה להסיר מעצמו את האחריות לבלגן הביתי.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה