ויראלי

מגישת קשת 12 חוגגת עם מגישת רשת 13: "מתרגשת ברמות"

החופשה שאיחדה בין שתי מגישות הטלוויזיה: האחת מופיעה מדי יום על המרקע ברשת 13 והשנייה מדי ערב בקשת 12. תוכלו לנחש לאן הן טסו יחד? 
מערכת ice | 
קשת ורשת (צילום Magma Images, יחצ)
האירוע המיוחד שאיחד בין שתי המגישות: דנה גרוצקי מקשת 12, וירדן הראל מרשת 13, טסו לחופשה ביוון לחגיגות 75 שנה לקלאב מד.
כל אחת קיבלה סוויטה ולו"ז מותאם לכבוד החגיגות של תאגיד התיירות, כאשר אל ירדן הראל הצטרף גם בן זוגה העיתונאי יוסי יהושע. השתיים נחתו אתמול ביוון, טסו יחד וכבר הספיקו להיפגש לארוחת ערב חגיגית לכבוד המאורע.


(מתוך חשבון האינסטגרם של דנה גרוצקי)
דנה גרוצקי, מגישת "ערב טוב עם גיא פינס" בקשת 12, חשפה גם כי קיבלה מהמלון תלבושת מותאמת לכבוד האירועים שיתקיימו בכפר הנופש. אבל לפני שהם יתחילו האורחים התבקשו להגיע לארוחת הערב הראשונה עם קוד לבוש בכחול לבן, וגם הגיעו הראל וגרוצקי, שגם תיעדו את המפגש שלהן.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה