ויראלי

שרית חדד תוקפת? בת זוגה תמר יהלומי: "תכאיבי לי"

שרית חדד אחת מזמרות המוזיקה המזרחית הגדולות בכל הזמנים, מקבלת מסר רגיש מבת הזוג: "הלב שלי עוד לא מוכן" - מה עוד חשפה?
מערכת ice |  1
שרית חדד ותמר יהלומי (צילום אינסטגרם)
שרית חדד בת ה-45, כוכבת המוזיקה שעשתה היסטוריה בסצנה המזרחית בספטמבר 2021 עם הסינגל: "אהבה כמו שלנו" וחשפה את בת הזוג תמר יהלומי בת ה-30 במהלך היציאה מהארון עם יציאת הסינגל. 
היום (רביעי) הוציאה בת הזוג הצצה לשיר אותו היא מתלבטת האם להוציא והטקסט רומז ישירות ליחסים בינה לבין חדד: "תכאיבי לי". היא משתפת בשיר: "את חיפשת גל שאני חיפשתי. הלב שלי עוד לא מוכן, אז תחכי למה ללכת!" - האם מדובר במשבר ביחסים בין השתיים?
 
@tamaryahalomy1

עדיין מתלבטת אם להוציא אותו 🤨

♬ צליל מקורי - tamaryahalomy1
כזכור, בשנה שעברה שיתפה חדד את הברכה ליהלומי: "אהבה שלי, השמש של חיי, היה שווה לחכות חיים שלמים כדי שתגיעי, הבאת איתך אור לחיים שלי ואחרי שהגעת, גם לחיי הגיעו רק דברים טובים. לכל מקום שאת מגיעה את מביאה חיים, תקווה, כנות ואהבת חינם. הלוואי והעולם היה מלא ביהלומים כמוך, ומכולם אני שזכיתי בך. תודה לאלוהים עלייך, תודה שאת בוחרת בי ואני בך כל יום מחדש. מזל והרבה טוב אהבת חיי. יתר הברכות, כמו תמיד בבית שלנו".
ומה עם הקריירה של חדד? כפי שפורסם בשבוע שעבר, היא החליטה לצלם קליפ ייעודי עבור השיר: "יש לילות" לאלבום ה-EP בשם: "אימפריות של שקרים" שהוציאה, אך החליטה לגנוז אותו וכך למעשה בזבזה 100,000 שקלים.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    שרית חדד
    מיכל 06/2025/20
    הגב לתגובה זו
    3 1
    מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. שתעברי את המשבר מחוזקת ותבני את ההמשך הכי טוב עבורך ועבור ילדייך??
    סגור