מדדים ומחקרים
נועה קירל שוברת שיא חדש: כוכבת הפופ בהישג ענק
נועה קירל שחררה ביום חמישי האחרון את אלבום הבכורה שלו וכבר מצליחה לשבור שיאים חדשים ברשת
נועה קירל הוציאה לראשונה מיני אלבום בכורה, "ראש הממשלה", ביום חמישי שעבר - וכבר מצליחה לשבור את הרשת.
לאלבום יש 6 שירים, שאליהם מתלווים גם 6 קליפים חדשים. 3 מתוכם נכנסו לרשימת סרטוני המוזיקה החמים של יוטיוב. השיר "ראש הממשלה" מדורג הכי גבוה מבין השלושה ונמצא במקום ה-15. השיר "לילה במדריד" שבקליפ שלו מופיע גם בן זוגה דניאל פרץ, מדורג במקום ה-23, והשיר "לא להמציא" מדורג במקום ה-24 וגם נכנס לפלייליסט של גלגלצ בתחילת השבוע,
בראיון מיוחד לאתר ice שיתפה נועה קירל בתהליך הכנת האלבום: "זה היה תהליך ארוך שהייתי צריכה לגלות בו סבלנות כי הייתי צריכה לבנות את הדבר הזה. אבל בסוף אני שמחה על זה, כי המרדף הזה אחרי להיטים יכול מאוד לעייף, ואני לא מרגישה שאני זמרת שיושבת ומחכה ללהיט הבא שלה, אלא פה אני לטווח ארוך וכדי להעביר מסר לעולם".
עוד ב-
על השיר המוביל במספר ההשמעות, "ראש הממשלה", אמרה קירל: "השיר מדבר על זה שכל אחד הוא ראש ממשלה בחיים שלו והוא יחיה אותם ובסוף זה מסר של העצמה לכל מי שמאזין לזה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



