נדל"ן ותשתיות

המלון הראשון בתל אביב נפתח מחדש לאחר 109 שנים

מלון אלקונין תל אביב מסדרת מלונות MGallery ודומיניק רומנו, נפתח לאחר שחזור המבנה ההיסטורי אחרי לא פחות מ-109 שנים. המלון ממוקם בלב העיר העתיקה של תל אביב, ברובע הציורי של נווה צדק ומעוצב כמלון בוטיק עם 44 חדרים כולל 2 סוויטות מפוארות ומסעדה נדירה במיוחד
מערכת ice |  1
מלון אלקונין תל אביב (צילום סיון אסקיו)
מלון אלקונין תל אביב מסדרת מלונות MGallery ודומיניק רומנו, נפתח לאחר שחזור המבנה ההיסטורי אחרי לא פחות מ-109 שנים. המלון ממוקם בלב העיר העתיקה של תל אביב, ברובע הציורי של נווה צדק ומעוצב כמלון בוטיק עם 44 חדרים כולל 2 סוויטות מפוארות.
המבנה ההיסטורי בו נבנה המלון שוחזר בקפידה ע"י משרד בר אוריין אדריכלים ומציע שירותים ומתקנים ייחודיים. מעצבת הפנים וקריאייטיב דירקטור, אדריאנה שור ביקשה לשמר את המבנה ההיסטורי על ידי המודלים האדריכליים המאופיינים לתל אביב בתחילת המאה ה-20. המלון מציע סביבה קסומה למגוון רחב של חוויות חושיות, מטעם, דרך ריח ועד לתחושת רוגע כללית ומיועד לאנשי עסקים, תיירים וישראלים המעוניינים לחיות את הקצב הדינמי של העיר.
מלון אלקונין מחזיר לחיים את אחד מהמלונות הראשונים במטרופולין הישראלי, שהוקם בשנת 1913 בתל אביב על ידי מלכה ומנחם אלקונין, זוג כריזמטי שהשפיע רבות על העיר. המלון החדש יציע 44 חדרים ושתי סוויטות, המעוצבות בכחול או בוורוד קורל. החדרים המוארים עוצבו מתוך מחשבה על פונקציונליות ונוחות מרבית. למלון גג פנורמי עם בריכה ובר אלכוהול, המציע את אחד הנופים הנחשקים והאקסקלוסיביים של תל אביב. מהמלון נשקף נוף עוצר נשימה של העיר וסביבתה.
מסעדת ל׳אפוק (L’ Époque) של קבוצת רובושון פותחת את שעריה בקומת הכניסה של מלון אלקונין. מסעדה ראשונה של קבוצת רובושון בישראל, המעוטרת ב-31 כוכבי מישלן ברחבי העולם בהובלת שף הקבוצה, השף דיוויד אלבס (David Alves) שהיה יד ימינו של השף האגדי ז׳ואל רובושון במשך יותר מ-20 שנה ולקח את מושכות ההובלה של הקבוצה לאחר מותו. שף המסעדה יהיה יוג׳ין קובאל (Eugene Koval) ש"ינצח" על תפריט המלון ויגשים חלום ישן של רובושון שלא הספיק לממש בימי חייו - להקים מסעדה בעיר הלבנה בפרט ובישראל בכלל. 
התפריט משלב בין גסטרונומיה צרפתית לטאץ׳ ים תיכוני עם חומרי גלם מקומיים ותיבול מזרח-ים תיכוני. לצידן יככבו מנות דגל של קבוצת רובושון והקינוחים הפריזאים, כל זאת בליווי סומליה ויינות וינטג׳ מעולים מצרפת ומישראל. המסעדה תכלול 80 מקומות וכן חלל אירוח פרטי ל-20 איש שמעוצב כספרייה. בנוסף, הוקם במקום בר קוקטיילים קטן ואינטימי. העיצוב בצבעי תכלת ובז׳ שואב השראה מצילומי ארכיון של המלון ושל תל אביב של שנות השלושים של המאה ה-20. 
בנוסף לחלל המרכזי, תפריט המסעדה יוגש גם בפאטיו המלון אשר יכלול 40 מקומות ישיבה. דומיניק רומנו, הבעלים של מלון אלקונין תל אביב, מסר: "אני מגשים חלום אישי גדול אשר נולד מתוך האהבה הגדולה שלי לתל אביב ולישראל, אני מתרגש להפיח חיים חדשים בבניין ההיסטורי על ידי הבאת מודרניות ואמנות אירוח ברמה שאין שני לה".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    קורע ??
    יש בלון חמצן בסביבה? 01/2023/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    "נוף עוצר נשימה של העיר וסביבתה".
    סגור