נדל"ן ותשתיות

בשווי 200 מיליון שקל: שיתוף פעולה ישראלי עם הענקית הסינית

במסגרת ההסכם שנחתם יוקמו שני פרוייקטים נבחרים בשפלה ובדרום והם יכללו פארקים חדשים לצד מרכזי תעסוקה ומסחר. משנה למנכ"ל: "החבירה מקבלת משנה תוקף מבחינתנו"
מערכת ice | 
ישראל, סין (צילום shutterstock)
כשבוע בלבד לאחר שנחתם הסכם ליווי עם הפניקס, קבוצת גוהרי חותמת על הסכם משמעותי נוסף, והפעם, עם מעצמת הבנייה וההנדסה הסינית - BCEG Beijing Construction Engineering Group, הנחשבת לאחת מחברות הביצוע הגדולות והטובות בעולם.
ההסכם נחתם בהיקף כספי מרשים של כ-200 מיליון שקל, ועבור ביצוע "עד-מפתח" של שני פרויקטים נבחרים של קבוצת גוהרי בערים נס-ציונה ואשקלון. בנס ציונה תקים BCEG ISRAEL את פרויקט THE-IRIS שכולל שני בנייני מגורים בני 9 קומות ו-60 יחידות דיור בסך הכל, בשכונה המתחדשת בצפון מזרח נס ציונה, שעתידה לכלול פארק עירוני חדש לצד מרכז תעסוקה ומסחר. ובשכונת 'עיר היין' באשקלון, תקים BCEG ISRAEL את פרויקט המגורים היוקרתי JADE, שכולל שני מגדלי מגורים בני 17 קומות ו-116 יחידות בסך הכל וכן שדרת מסחר אקסלוסיבית.
שיתוף פעולה זה מהווה קפיצת מדרגה ביכולת הביצוע של קבוצת גוהרי. כמו כן, היא מאיצה את לוחות הזמנים באמצעות ניסיון הנדסי וטכנולוגיות בנייה מתקדמות, ומחזקת את הקבוצה במימוש קרקעות אסטרטגיות ובהרחבת פורטפוליו הפרויקטים שלה.
אלירן דדון, משנה למנכ"ל בקבוצת גוהרי: ״בענף שלנו, ובתקופה מורכבת שכזו, כשאיכות הביצוע ועמידה בלוחות זמנים הם לפעמים כל ההבדל בין הצלחה לכישלון, החבירה ל־BCEG מקבלת משנה תוקף מבחינתנו". הוא הוסיף כי החיבור הזה יאפשר שליטה הדוקה יותר בלוחות הזמנים, ויעניק ודאות גדולה יותר בכל הקשור למצבת כוח האדם בשטח. 
"החיבור הזה משדרג באופן משמעותי את יכולת ההוצאה לפועל של פרויקטים בחברה", המשיך המשנה למנכ"ל והוסיף: "היא מאפשרת לנו להתמקד בהמשך הצמיחה ולהתפתח לעסקאות ופרויקטים בהיקפים גדולים ומשמעותיים יותר״.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה