מינויים

טבע נאות במינוי בצמרת ההנהלה: זה המנכ"ל המקומי החדש

עקיבא טישלר בקאמבק לאחר שני עשורים לטבע נאות, ויוביל את פעילות המותג בישראל. יחליף ירון בוגנים, שסיים את תפקידו בפברואר האחרון לאחר 7 שנים כמנכ"ל השוק בישראל. אסף בן דב מנכ"ל Naot  הגלובאלי: "שילוב משמעותי שיתרום להמשך חיזוק וצמיחת המותג בשוק המקומי"
מערכת ice | 
עקיבא טישלר טבע נאות (צילום יחצ)
טבע נאות מסתערת על 2026 עם שינויים משמעותיים בהנהלת החברה. לאחר עזיבתו של המנכ"ל המקומי, ירון בוגנים, בפברואר האחרון, הנהלת המותג הפופולארי ממנים את עקיבא טישלר לתפקיד מנהלת פעילות המותג בישראל.
כבר בנובמבר האחרון, רעננו סטיב וסוזן לקס, בעלי חברת Naot, את עמדת ההנהלה עם כניסתו לתפקיד של אסף בן דב לתפקיד מנכ"ל נאות העולמי. מאז, בפברואר האחרון, מונתה גם סמנכ״לית שיווק ואי־קומרס גלובאל - טל היישטיין בביקר, לשעבר סמנכ"לית שיווק ושירות בקרפור ישראל, ועתה מושלמת התמונה עם מיונויו של טישלר למנהל פעילות המותג בישראל.
טישלר, בעל ניסיון של למעלה מ-25 שנה בתחום הקמעונאות, חוזר לחברה בה החל את דרכו ויוביל את פעילות המותג בשוק המקומי. במסגרת תפקידו יהיה טישלר אחראי על ניהול רשת חנויות המותג בישראל, פיתוח פעילות ה-B2B, והובלת מערך שרשרת האספקה והלוגיסטיקה המקומי.
טישלר מביא עמו ניסיון עשיר בניהול ופיתוח פעילות קמעונאית בישראל ובשווקים בינלאומיים. לאורך הקריירה מילא תפקידי הנהלה בכירים והוביל תהליכי צמיחה, הקמת מערכי מכירות וגיבוש אסטרטגיות מסחריות.
בין תפקידיו הבולטים: סמנכ”ל מכירות ב-iDigital, סמנכ”ל מכירות ישראל ב-SABON, וכן הובלת הפעילות הבינלאומית של המותג באירופה, אסיה וצפון אמריקה. בנוסף, כיהן בתפקידי ניהול בכירים ברשתות ללין (קבוצת פוקס) וורדינון-נעמן.
אסף בן דב, מנכ״ל Naot הגלובאלי מסר לאחר המינוי כי "ני שמח לצרף את עקיבא טישלר לטבע נאות ישראל כמנהל פעילות המותג בשוק המקומי. ההיכרות העמוקה שלו עם המותג, לצד הניסיון הקמעונאי הרחב שצבר, מהווים שילוב משמעותי שיתרום להמשך חיזוק וצמיחת המותג בשוק המקומי".
 עקיבא טישלר, מנהל הפעילות הנכנס של טבע נאות בישראל: "אני גאה ונרגש לחזור ל-Naot. עבורי זו סגירת מעגל – את דרכי המקצועית התחלתי כאן לפני כ-20 שנה. אני מצפה להוביל את פעילות המותג בישראל, להמשיך ולחזק את מעמדו, ולהעניק ללקוחות חוויית קנייה מצוינת".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה